Merhaba FivemTürk Topluluğu
KelMustafa adlı 14 yaşındaki kardeşimiz kendi lisans sistemini yazdığını söyleyerek ve bizimde çaldığımızı söylüyor arkadaşla bi görüşmemiz oldu doğrudur arama yaparakta konuştuk oda doğru fakat ekran paylaşımını açtığımız zaman onun attığı Ve herşeyi samethub olarak editleyip bize attığı İçin biz böyle problemler ile karşı karşıyayız Sadece DiscordWebhook yolluyor diye onun Lisans Sistemini Çaldığımızı Düşünüyor @lildope adlı arkadaşı tanımıyorum hiç konuşmuşluğum yok önceden bir bağlantım yok bu olaylar dolayısı İle görüştüm benim discord webhook yolluyan Zaten lisans sistemi dışında 2 projem daha var birisi Whlist sistemi diğeri Aktif restart sistemi bunları yapmak bir şey değil Arkadaşın Çekememezliğinden dolayı böyle bir sorunla karşı karşıyayım Arkadaş Açık kaynak kodlarını göstermemizi istedi bizim bu ürünün satışını yaptığımız İçin güzelce reddettik ama arkadaş işi çığrından çıkarmış
Bu arada arkadaş 14 yaşında olmasına rağmen 0 dan herhangi bir lua script yazabiliyomuş gidip ücret karşılığı İle yaptırabilirsiniz. ama dikkat edin dolandırılmayın derim.
19.10.2020 tarihinde paylasılmıs olan bu projeyi 16.09.2020 tarihinde bitirip tanıtıma baslamıstık.
Resimlerde mevcut
Bu arada arkadaş 14 yaşında olmasına rağmen 0 dan herhangi bir lua script yazabiliyomuş gidip ücret karşılığı İle yaptırabilirsiniz. ama dikkat edin dolandırılmayın derim.
19.10.2020 tarihinde paylasılmıs olan bu projeyi 16.09.2020 tarihinde bitirip tanıtıma baslamıstık.
Resimlerde mevcut