- Web sitesi
- hdstore.tebex.io
- Discord
- https://discord.gg/hdstore
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gruptan dalga geçtiğimiz ssleri buraya ciddi gibi atıyor spawnı atmadın diyor kod yazdığı şeyi kendinin diyor eski b7tan tasarımını bile ücretiyle almamız rağmen revize halini çalması tam rezil olduğunun kanıtı oluyor komik çocuk egemen sevgilinle ayrıldım heralde geneEkli dosyayı görüntüle 94278
İsteğin üzerine gönderdiğimiz asseti de geri çekiyorum ) reactlı bozuk front endini geliştirip back endini tamamlayıp kullanırsın
bide hideUI falan demişsin o ney la
HideHudComponentThisFrame olmasın o
yorumun için teşekkür ederim ama her şaka dediğin şeylerin altında bir gerçek yatar ben 8 aydır bir script çıkartmanızı bekliyorum ama ne bana bir güven duyup scripti yollandın ki sunucularımda kullanayım bana karşı hep bir gardın vardı bunu en başından beri olduğunu düşünüyorum çünkü ne zaman "abi bana ueats'i atar mısın dediğimde" senin "ne yapıcan yayıcak mısın" demenden belli oluyordu ayrıca buraya yaptığım ui atma sebebim effronte adlı şahsın bana yaptığım işlerin bozuk olduğunu iddia etmesi ve kendimi savunma hakkımı elimden alıp sunucudan timeout atması yüzünden buraya yolladım bende biliyorum benim ui'm ile çıkmadığını çünkü fivem üzerine entegre edemediniz ve benim koduma laf atmaya başladınızDM Üzerinden yazdığımız makara muhabbetleri konuda sanki resmi kurumsal bir konuşmaymış gibi yansıtman harika xd
uEats Scriptinin proje fikri bana ait ayrıca Spawn Selector için vt sini falan çıkartmaya uğraşıp bu konuya yerleştirdiğin front end içeriği kullanıma alınmadı. CanRow tarafından tekrardan vue js kullanılarak kodlandı ve tebexe çıkartıldı.
Proje veya ürün olarak çıkartıp sergilemeyi planladığım bir şeyin benim için maddi değeri pahabiçilemezdir. O kadar düşük insanlar değiliz. Her şey para değil.
En başından beri sana destek veren kişileri bu şekilde tasarım kopyalayarak uğraştırman, sonrasında destek veren kişilere script satılmamasına rağmen front endini ortaya çıkarttığın şeyden yaparken ne parası yaparım önemli değil derken ben ise ben kazanırsam sen de kazanırsın derken sonra olmayan gelir üzerinden para almadığını sürekli vurgulaman, geçen yaz yapılan uEats scriptini Kuryeden, Kargoya çekip aynı işleyişi vurup geçmen üzücü. Script projesi yapmak istiyorsan konsepte uygun daha mantıklı ekstralar çıkartmalısın.
Birde oraya Kar Marjı alırım ss leri bir şeyleri atmışsın. Ya psikiyatrik sorunların var, ya bizimle hiç tanışmadın samimiyet kurmadın. Yada sıkışınca elde ne var ne yok makara muhabbet farketmeksizin çamur at izi kalsın tarzı savunma yapmaya çalışıyorsun.
Bu tam bir loser hareketi. Attığın sste de yazdığım gibi bildiğin bilgileri bilsem Aylık 20-30K kazançlı bir ui/uixci rahatlıkla olabilirdim. Ama sen bu seviyede tıkılıp kalmanın peşinde isen onun sebebini psikolojik bozukluğun olarak görüyorum.
Sana gelecek hayatında sağlık ve akıl fikir dileriz.
- keremu
Olum bozuk la kodun bozuk alo 3saat yapmaya çalıştın mika yiğido ben kerem sesteydik hepsine kanıt attırma bama birşey yapamadın rezil oldun gruptan çıktın aloyorumun için teşekkür ederim ama her şaka dediğin şeylerin altında bir gerçek yatar ben 8 aydır bir script çıkartmanızı bekliyorum ama ne bana bir güven duyup scripti yollandın ki sunucularımda kullanayım bana karşı hep bir gardın vardı bunu en başından beri olduğunu düşünüyorum çünkü ne zaman "abi bana ueats'i atar mısın dediğimde" senin "ne yapıcan yayıcak mısın" demenden belli oluyordu ayrıca buraya yaptığım ui atma sebebim effronte adlı şahsın bana yaptığım işlerin bozuk olduğunu iddia etmesi ve kendimi savunma hakkımı elimden alıp sunucudan timeout atması yüzünden buraya yolladım bende biliyorum benim ui'm ile çıkmadığını çünkü fivem üzerine entegre edemediniz ve benim koduma laf atmaya başladınız
Burası sanal dünya herkese karşı bir gardın olmalı .d açık kaynak şekilde kimseye yazdığım 2-3k satırlık 2 hafta uğraştığım kodu atmam. Front endini yazdın diye scriptin back endine erişim mi almayı planlıyorsun.yorumun için teşekkür ederim ama her şaka dediğin şeylerin altında bir gerçek yatar ben 8 aydır bir script çıkartmanızı bekliyorum ama ne bana bir güven duyup scripti yollandın ki sunucularımda kullanayım bana karşı hep bir gardın vardı bunu en başından beri olduğunu düşünüyorum çünkü ne zaman "abi bana ueats'i atar mısın dediğimde" senin "ne yapıcan yayıcak mısın" demenden belli oluyordu ayrıca buraya yaptığım ui atma sebebim effronte adlı şahsın bana yaptığım işlerin bozuk olduğunu iddia etmesi ve kendimi savunma hakkımı elimden alıp sunucudan timeout atması yüzünden buraya yolladım bende biliyorum benim ui'm ile çıkmadığını çünkü fivem üzerine entegre edemediniz ve benim koduma laf atmaya başladınız
bana revize edilecek tasarım diyorsunuz fakat tasarımın ham halinde spawn yeri seçince borderın renk alması veya spawn loc seçinde buttonun rengi değişmesi gibi ufak detaylar var bu gibi detayları bile yapmayı bilmiyorsunuz ve gelip benim koduma laf atıyorsunuzGruptan dalga geçtiğimiz ssleri buraya ciddi gibi atıyor spawnı atmadın diyor kod yazdığı şeyi kendinin diyor eski b7tan tasarımını bile ücretiyle almamız rağmen revize halini çalması tam rezil olduğunun kanıtı oluyor komik çocuk egemen sevgilinle ayrıldım heralde gene
ve uEats i de tebex standartlarına uygun olmayan bir tasarıma sahip olduğunu düşündüğümüzden tasarımsal komple rework yaptırdık. (Profesyonel şekilde iş yapan yaptığı tasarımı fivemturke atmayanlara XD)Burası sanal dünya herkese karşı bir gardın olmalı .d açık kaynak şekilde kimseye yazdığım 2-3k satırlık 2 hafta uğraştığım kodu atmam. Front endini yazdın diye scriptin back endine erişim mi almayı planlıyorsun.
8 aydır tüm hayatını bir scripte bağladıysan bu loserlık v3 sanırsam. Çünkü biz tebexe sadece girişte 9 proje belirledik ve bunların hepsinin figması hazır kodlaması devam ediyor. Bunların içindeki sadece bir script uEats :///
bu dediğin şey ise ben kerem u ile bunu en başta da söylemiştim ta 8 ay önce qb-framework hakkında fazla fikrim yok kendimce işler yapıyorum fakat sizler qb-framework ustasısınız özellikle sen sjugpsorıgdjrg bu entegreyi ben değil siz bilmelisiniz ben react js kodumu yazdım paramı aldım ve çekildimOlum bozuk la kodun bozuk alo 3saat yapmaya çalıştın mika yiğido ben kerem sesteydik hepsine kanıt attırma bama birşey yapamadın rezil oldun gruptan çıktın alo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!