Merhaba, Custom ürün yapması için anlaştığım Jakrino isimli arkadaş tarafından 2500 TL dolandırıldım.Detaylara geçiyorum;
bir figma tasarımının ui'ının yapılması için jakrino isimli arkadaş ile anlaştım.
Ödemeyi peşin yaptım işte 2500TL lik ödememin kanıtı:
GÖRSELLERİ İNCELEYİN.
Jakrino 1 ay boyunca skilltreede hiç ilerleme kaydetmedi halbuki max 1.5 haftada teslim için anlaşmıştık. ben burda bişeyler olmaya başladığını anlıyorum zaten
Burda zaten çoktan tokadı yediğimi anlıyorum
(dedi fivemturkte ürün satan ezik)
burda tatlıya bağlıyoruz(beni oyalıyor) bende ona 500 TL bile etmeyecek bi proje veriyorum
onuda beğenmiyor arkadaş sonra yeni bir proje veriyorum ona
Bunun ardından bir proje daha veriyorum lakin onuda kabul etmiyor (300 TL anca eder, görselleri paylaşmıyorum çünkü başka biri tarafından şuan proje yapılıyor.)
1 aydan fazladır Jakrinoyu bekliyorum ama araya iş almış arkadaş
komedi
Bundan sonra bu arkadaş sırf yapsın diye 100 TL bile etmeyecek boktan bi proje hazırlayıp figmasını 800 TL ye yaptırıp adama götüroyorum
İlk ödemeyi yaptığım günden bu güne tam 2.5 ay geçti hala ne iade aldım nede bana iş teslim etti
ailesel problemler yaşayıp gecekondusunun köşesinde oturup ağlayan bir ezik kendisi
ciddi iletişim sıkıntılarına sahip
SAFR1N RolePlay'in bir zamanlar developeriymiş orayada çok zarar vermiş.
Hiçbir işi asla zamanında teslim edemez peşin ödeme yaparsanızda dolandırır arkadaşlar
kendisine yaptırdığınız scriptleri gider sağda solda satar aç karnını doyurmak için
bu çocuğun psikolojik sıkıntıları olduğunu farkedip aşırı fazla müsamma gösterdim sonundada tokadı yedik
bikaç gün sonra çok üzülücek kendisi burdan öpücüklerimi iletiyorum.
Edit: Evet o gün bu günmüş bikaç güne paylaşırım.
Sado
bir figma tasarımının ui'ının yapılması için jakrino isimli arkadaş ile anlaştım.
Ödemeyi peşin yaptım işte 2500TL lik ödememin kanıtı:
GÖRSELLERİ İNCELEYİN.
Jakrino 1 ay boyunca skilltreede hiç ilerleme kaydetmedi halbuki max 1.5 haftada teslim için anlaşmıştık. ben burda bişeyler olmaya başladığını anlıyorum zaten
Burda zaten çoktan tokadı yediğimi anlıyorum
(dedi fivemturkte ürün satan ezik)
burda tatlıya bağlıyoruz(beni oyalıyor) bende ona 500 TL bile etmeyecek bi proje veriyorum
Bunun ardından bir proje daha veriyorum lakin onuda kabul etmiyor (300 TL anca eder, görselleri paylaşmıyorum çünkü başka biri tarafından şuan proje yapılıyor.)
1 aydan fazladır Jakrinoyu bekliyorum ama araya iş almış arkadaş
Bundan sonra bu arkadaş sırf yapsın diye 100 TL bile etmeyecek boktan bi proje hazırlayıp figmasını 800 TL ye yaptırıp adama götüroyorum
İlk ödemeyi yaptığım günden bu güne tam 2.5 ay geçti hala ne iade aldım nede bana iş teslim etti
ailesel problemler yaşayıp gecekondusunun köşesinde oturup ağlayan bir ezik kendisi
ciddi iletişim sıkıntılarına sahip
SAFR1N RolePlay'in bir zamanlar developeriymiş orayada çok zarar vermiş.
Hiçbir işi asla zamanında teslim edemez peşin ödeme yaparsanızda dolandırır arkadaşlar
kendisine yaptırdığınız scriptleri gider sağda solda satar aç karnını doyurmak için
bu çocuğun psikolojik sıkıntıları olduğunu farkedip aşırı fazla müsamma gösterdim sonundada tokadı yedik
bikaç gün sonra çok üzülücek kendisi burdan öpücüklerimi iletiyorum.
Edit: Evet o gün bu günmüş bikaç güne paylaşırım.
Sado
Son düzenleme: