foruma bir katkın olduğunu görmüyorum 4 mesajın var hepsi bu konuya Diğer arkadaşlarda tebex ile euro üzerinden daha büyük kazanç elde ediyorlar hepsinin şirketi var tebexi kullanmaları onlar açısından daha iyi olacaktır Lisans sistemleri vs. Burada haklarını koruyoruz forum üzerinde sen hiç merak etme.
Foruma katkı için illaki mesaj yazmama gerek yok buradan alışveriş yaptık Jakrinoyu bulduk paketini bulduk hizmetini aldık, asıl anlatmak istediğimiz şey ben ve diğer arkadaşalrda dahil kuralın ihlal olduğu size söylediğim Nihat beyi koruyan bir kural göremedim ayrıca hizmet verenlerinde kendine göre kural koyamayacağınıda göremedim, ayrıca o maddenin orjinali "Şahsıma ait küfür, argo veya iğleneleyici bir sözde hizmet iptal edilir" diyelimki Nihat bey Jakrinonun anasına bacısına küfür etti ve hizmeti iptal oldu söylenene kuralda ve bilgilendirmede iade olmayacağı ona aktarıldı buna rağmen kendisi küfür etmeyi tercih etti ve hizmeti iptal oldu geldi burada şikayet konusu açtı şimdi size göre Nihat bey haklımı oluyor?
Yani ortada bir mağduriyet yok kendi seçimlerinden dolayı parasını vermiyoruz Jakrinonun arkasından konuşmasaydı millete bu adam dolandırıcı iş yapmayın demeseydi discorddaki müşteri permine tek tek yazıp beni dolandırdı cevap vermiyor demeeseydi böyle birşey olmazdı
Son düzenleme: