Kim tarafından doğrulanıyor bu iğneleyici sözler ? kendi kendine mi doğruluyorsun da kafana göre iptal ediyorsun parasını aldığın hizmeti.
Bu hizmet sektöründe işleyiş şöyledir sen fesh etsen bile anlaşmayı anlaşamıyor musun ? bir şeyler olmuyor mu uyum sağlayamıyor musun? İadesini geçersin kardeşim ben senle çalışamıyorum çalışmak istemiyorum allaha emanet görüşürüz.
Parasını al hizmeti verme kendi kendine iptal et sonra öyle oldu böyle oldu.
Öyle bir dünya yok kardeşim onu aklından çıkar kişinin 2000 TL'lik olan ücretini iade edeceksin bir kere.
Kerem ortağın sanırım, o bile sana attığın ss de demiş ya dev işini iyi yap ya da yapma demiş. Demekki bir problem var! bu da konumuz değil
Mekanike gelecek olursak 500 tl mekanik ücreti verilmiş galiba mekanik teslim edilmiş sonra üstüne 500 tl karşılığında ekstra olarak çakar mı istenmiş anlamadım o konuda beni aydınlatın.
Kafama göre doğrulamıyorum görmüyormusun mesajları adam hakımda yalan yanlış şeyler söylüyor hem diyorsunki ortağın şöyle böyle demiş bunları benmi anlattım adama gitmiş kendisi uydurmuş lil dopenin doğrulamasıda beni dolandırıcı ilan ettiği konunun ilk mesajında safarin roleplayide dolandırmış demesidir kanıt;
İllegal mekaniktede 500 verdi illegal mekanik istedi ekstra muhabbeti ekstra olarak çakar ekleyebilsin mekanik sahiplrei demek istedi