Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Küfür ederek bir yerlere varmaya çalışan bir insan daha.İnsanlara küfür edince elinize ne geçiyor çok merak ediyorum.Bunları görünce insanlar artık soru sormaya çekinir hale geldi.
bende çok kişinin tanıdığını ve sevdiğini sanmıyorum tanınan biriysede scriptlerinden değil davranışlarından tanınıyordur ve sorun şurda o sadece kelepçele çöz scripti değil içinde taşıma araca yerleştirme araçtan çıkarma var
Ve ayrıca istediği scripti satabilir bu kimseyi alakadar etmez ister kendi yapmış olsun ister başka birisi yapmış olsun.Eğer ben yaptım diyorsada kimseye yalan borcu yok sattığı şeye herkes saygı göstermek zorunda