Öncelikle selamlar,
Bu yazacaklarım konu sahibinin paylaşımıyla, satışıyla ilgili değil. İstiyorsa ona ait olmayan bir scriptin satışını yapsın bu adminlerin konusu orayla ilgilenmiyorum
1.5 Senedir FiveM camiası içindeyim ve ilk scriptlerimi de 1.5 yıl önce (esx_blackmarket, esx_hackerjob, allinoneactionmenu vb.) bu platformda paylaştım asla bu tarz yorum yapacak biri değilim fakat @lildopeee kardeşimiz heyecanlı bir kardeşimiz yaptığı yorumlar çok dikkatimi çekti sürekli insanlara bulaşıyor, bir aksiyon arıyor gençliğine veriyorum. Kendisi benim yapıp paylaştığım ak4y_ped scriptinin altına da şundan bundan ne farkı var komutlar bile aynı yazmış arkadaş, ki alakası bile yok. Neyse konuma bu tarz saçma bir yorum yapıp üstüne dcme gelip bunu, bunu nasıl yaparım yardım edecek var mı diyen arkadaş, gördüğüm anda banladım keşke burada da kendisini görememek için banlayabilsem
kendisini biraz araştırdım if, else komutlarını 1 ay önce öğrenmiş asla küçümsemek için söylemiyorum kendini geliştirmesi öğrenmeye açık olması bunun için çabalaması çok hoş fakat 1 aylık bilgisiyle dünyanın en iyisiymiş gibi konuşması yıllardır piyasadaymış gibi konuşması bana garip geldi dostum bence davranışlarına dikkat et çok dikkat çekiyorsun