Merhaba Değerli Fivemturk üyeleri,
Bugün sizlere yaşadığım bir mağduriyetten bahsetmek istiyorum. Maliday kullanıcı adlı kişi hostigame.com sitesinin altında paket satışı yapmaktadır. Kendilerinden sunucu ve paket aldım forumda da bilindiği üzere sunucularında problem yaşandığından ötürü sunucu hizmetimi iptal ettim. Oyuncularımın oynadığı ve datalarının bulunduğu paketi yeni geçtiğim VDSde kullanamayacağımı söylediler bu söylemlerinden sonra iade talep ettim karşılığında ise dalga geçer gibi cevap aldım.
Bunca mağduriyetimin ve maddi kaybımın dışında bir sürü oyuncumuda kaybettim.Ayrıca paketin sahibi olmalarına rağmen paketle alakalı birçok sorunu halletmediler. Bize paketi alırken sundukları birçok özelliği ileride update gelir merak etmeyin diye diye 1.5 hafta boyunca dalga geçtiler.Bu şahıslardan alışveriş yaparken son derece dikkatli olmanızı öneriyorum. Elimde bu durumları içeren dalgavari SS'ler var.Eklerde sunduğum SS'den belli olduğu gibi bizlere paketin lisansını sunmadılar ve bildirdiklerini söylediler ama paketi 10 gün önce almıştık. Yeni VDSe geçtikten sonra bize bu durumu bildirdiler. Maddi ve manevi kaybımız anlatılmayacak düzeyde.
Bu şahıslarla alışveriş yaparken çok dikkatli olun
Saygılarımla
Bugün sizlere yaşadığım bir mağduriyetten bahsetmek istiyorum. Maliday kullanıcı adlı kişi hostigame.com sitesinin altında paket satışı yapmaktadır. Kendilerinden sunucu ve paket aldım forumda da bilindiği üzere sunucularında problem yaşandığından ötürü sunucu hizmetimi iptal ettim. Oyuncularımın oynadığı ve datalarının bulunduğu paketi yeni geçtiğim VDSde kullanamayacağımı söylediler bu söylemlerinden sonra iade talep ettim karşılığında ise dalga geçer gibi cevap aldım.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
"Aramın iyi olmadığı yer olduğu için oraya lisans vermiyorum." Ne kadarda profesyonellik akmakta cümleden.... Bu şahıslar kaçak olarak satış yapmaktadır. E-Arşiv faturam elime geçmedi.Bunca mağduriyetimin ve maddi kaybımın dışında bir sürü oyuncumuda kaybettim.Ayrıca paketin sahibi olmalarına rağmen paketle alakalı birçok sorunu halletmediler. Bize paketi alırken sundukları birçok özelliği ileride update gelir merak etmeyin diye diye 1.5 hafta boyunca dalga geçtiler.Bu şahıslardan alışveriş yaparken son derece dikkatli olmanızı öneriyorum. Elimde bu durumları içeren dalgavari SS'ler var.Eklerde sunduğum SS'den belli olduğu gibi bizlere paketin lisansını sunmadılar ve bildirdiklerini söylediler ama paketi 10 gün önce almıştık. Yeni VDSe geçtikten sonra bize bu durumu bildirdiler. Maddi ve manevi kaybımız anlatılmayacak düzeyde.
Bu şahıslarla alışveriş yaparken çok dikkatli olun
Saygılarımla