ya knk millete sallamışsında ben bu piyasaya gireli daha 1 2 ay anca oluyor daha önceden visual basic ile programlar yapıyordum daha sonra unity ile oyun yapmaya geçtim daha sonra discord botlarına yöneldim 4 5 yıl devam ettim java script oldum direkt
daha sonra typescript moda oldu botlarda onunla ilgili bir kaç fikir edindim ve basit botlar yaptım daha önceden cs 1.6 jailbreak public dm sunucularına paket yaptım minecraft sunucu paketleri yaptım en son fiveme geldim 0.5 resmon 96 script ile milletin 350 script ile yaptıklarını yaptım fakat gidipte kimseye ya kardeşim bu developerlar sadece furkanı ahmet yapıyor birşey yapmıyor demedim herkesin kendine göre emeği var evet dediğin gibi o şekilde yapanlar var fakat ben 6 7 yılımı yazılıma verdim sadece fivem paketi yaparak developer olunmuyor brom aklını başına al millete bok atma konuyu 2020 falan sandım bu senede bok gibi ui'ler ile paket veriyrsun hiçbir farkı yok o dediğin scriptler zaten 2020 den kalma bulabilen bulsun ben buluyorum diyorsun ufak bir araştırma ile bulunabilecek şeyler evet farklımı farklı fakat o telefon ne o envanter ne sanki frameworku sen yapmış gibi konuşuyorsun daha framework denince aklına qb & esx vs. geliyor büyük developerlar arasında framework denince akıllarına ne geliyor biliyormusun sen millete bok atıyorsun.
Sadece seni kötülemek yada konuya bok atmak için yazmıyorum bunları çok büyük konuştuğun için bir ders vermek istedim sadece.