Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PaylaşımFIVEMTURK WHITELIST & Gelişmiş Whitelist sistemi
Merhaba arkadaşlar bir kaç ay önce yapmıştım paketim için şuan paylaşmaya karar verdim. Sistem nasıl çalışıyor ? Script startlandığında sql'deki verileri bir array'e çekiyor giren kişileri bu array üzerinden kontrol ettiriyor. İlk aşamalı doğrulamayı geçen olursa eğer ikinci (discord) aşaması ayar dosyasından etkinleştirilmiş ise discord kontrolünü yapıyor. O kişinin aynı zamanda discord üzerinde perm'i bulunuyorsa içeri alıyor.
Dosya ismi: fivemturk_whitelist
Dosya ismini değiştirirseniz ve startlarsanız kendi bilgisayarınız veya kullandığınız vds shutdown konumuna gelir bu yüzden yapmamanızı tavsiye ederim.
Dosyayı indirip sunucunuzun resources kısmına sürükleyip server.cfg'ye "ensure fivemturk_whitelist" (tırnaksız bir şekilde) yazmanız gerekmektedir. Sonrasında config dosyasını açıp ayarlarınızı yapmanız gerekir. Guild ID & Kontrol edilecek Whitelist yetkisinin id'si ve oyun içerisinden eklenip çıkartılacak komutların belirlenmesi en son olarak nerede kayıtların tutulmasını istiyorsanız webhook oluşturup buraya girmeniz.
Tabi aynı zamanda discordun kontrol sağlaması için bir bot eklemeniz gerekmektedir. Bu botun yönetici yetkisi olmayacaktır. Davet kodu ise;