Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimin Ne Olduğunu Herkes Biliyor Bir Aralar Yanına Al Diye Yalvaranlar Şimdi Kafa Tutar Olmuş
Telefondan Araba Eklemek He dfasdasdas Telefondan Sunucuyu Kurup Editle Bakayım Aslanım Burda Madem Bir Birimize Laf Yapıyoruz Yabancılardan Çekip Sağda Solda İsim Değiştirip Kendin Yaptın Diye Paylaşma Firmanada Belgelerini Al 10 Dk Önce Maliye ve Btk Ya Şikayet Gitti
Ben sana laf etmemiştim ama üstüne alınmışsın firmanın belgeleri olarak alan adları alındı vergi levhası olarak şirketin vergi levhaları kullanıyor ben sana değil başka birine söylemiştim ama üstüne alınmışsın yapabileceğim bir şey yok
Ben sana laf etmemiştim ama üstüne alınmışsın firmanın belgeleri olarak alan adları alındı vergi levhası olarak şirketin vergi levhaları kullanıyor ben sana değil başka birine söylemiştim ama üstüne alınmışsın yapabileceğim bir şey yok
Hocam kurdum herşey güzel çalışıyor ellerine kollarına sağlık fakat silah koyduğum zaman 1 silahı 2 tane yapıyor. Tekrar aldığımda 2 silahıda alıp 1 silah veriyor. Kopyalama yok ama böyle bişey oluyor. nasıl hallederim bunu