Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel ve yararlı paylaşım. Sadece adını değiştirmiş olsa bile buradan bir çıkarı yok arkadaşın sırf yapılışını göstermesi bile yeterli bence. Ellerine sağlık.
Hocam adını değiştirmiş olsa bileden kastım öyle yaptığınızı iddia ettiğimden değil Yanlış anlaşılmışım kusura bakmayın. Adını değiştirip koysanız bile den kastım sadece bir şeyin adını değiştirseniz bile kurulumu anllattığınız için yararlı bir paylaşım olur. Siz öyle yapmışsınız demiyorum
Hocam adını değiştirmiş olsa bileden kastım öyle yaptığınızı iddia ettiğimden değil Yanlış anlaşılmışım kusura bakmayın. Adını değiştirip koysanız bile den kastım sadece bir şeyin adını değiştirseniz bile kurulumu anllattığınız için yararlı bir paylaşım olur. Siz öyle yapmışsınız demiyorum
aslında bundan fazlası var ama çoğu insan oyun araba ekleyip yada telefondan araba ekleyerek developer olduğunu düşünüyor ben elimden geleni yaptım ki discord da 300 e aşkın kişiye yardımcı olmaya çalışıyorum bunun yanında herkesin düşüncesi önemlidir böyle görüyorsan kendine göre haklısındır ama dediğim gibi ben elimden geldiğince insanlara yardım etmeye çalışıyorum bunu o yüzden paylaştım ve çoğu insan teşekkür etti yorumun için teşekkür ederim bu arada
aslında bundan fazlası var ama çoğu insan oyun araba ekleyip yada telefondan araba ekleyerek developer olduğunu düşünüyor ben elimden geleni yaptım ki discord da 300 e aşkın kişiye yardımcı olmaya çalışıyorum bunun yanında herkesin düşüncesi önemlidir böyle görüyorsan kendine göre haklısındır ama dediğim gibi ben elimden geldiğince insanlara yardım etmeye çalışıyorum bunu o yüzden paylaştım ve çoğu insan teşekkür etti yorumun için teşekkür ederim bu arada
Kimin Ne Olduğunu Herkes Biliyor Bir Aralar Yanına Al Diye Yalvaranlar Şimdi Kafa Tutar Olmuş
Telefondan Araba Eklemek He dfasdasdas Telefondan Sunucuyu Kurup Editle Bakayım Aslanım Burda Madem Bir Birimize Laf Yapıyoruz Yabancılardan Çekip Sağda Solda İsim Değiştirip Kendin Yaptın Diye Paylaşma Firmanada Belgelerini Al 10 Dk Önce Maliye ve Btk Ya Şikayet Gitti