Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
keşke css bilsem bende daha hoş görünmesini isterim ama css bilmiyorum hatta düzenlemek için tarayıcıda açmayı bile beceremedim o yüzden maalesef yardımcı olamayacağım. Bilen birisi düzenleyip yükler belki.
beyler ben buna geçip extended ı değişince bir sürü hata almaya başladım misal mekanikler çalışmıyor arabayı modifiye edemiyor bildirimler bozuldu solt altta siyah çıkıp hudun üzerine geliyorlar falan nasıl düzeltebilirim.
/ensureInv yazarsan siliniyor bu komutu her refresh yaptığında tekrar etmesine ayarlamak lazım ama önce item slot bilgisini kaydetmeli falan şuanlık yapmaya uğraşmayacağım.
/ensureInv yazarsan siliniyor bu komutu her refresh yaptığında tekrar etmesine ayarlamak lazım ama önce item slot bilgisini kaydetmeli falan şuanlık yapmaya uğraşmayacağım.
bunu kullanıyorum ben ve 10 kere de 1 defa gibi bazen hiç item silinip resim kalma olmadı olunca da /ensureInv yaparak gidiyor ben önceden indirmiştir diye dedim.
envantere parayı veriyorum 100 olarak stacklanıyor databaseden değiştirsem bile en fazla 100 oluyor -1 yaptım hayla 100 oluyor ve bu parayla item aldıgın zaman itemi alıyorsun parayı almıyor para eskisi gibi duruyor