Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Developer Arıyorum DEVELOPER ARAYANLAR İLETİŞİME GECEBİLİRLER

BEN ÜCRETLİ SCRİPTE SATIYORUM HERKEZİN ATIĞI BİR KANAL VAR DİSCORDUMDA HERKEZ ORAYA SCRİPT ATIYOR ÜCRETSİZ SCRİPTLERİ ORDAN ALIYORLAR ÜCRETLİ SCRİPTE SATIYORUM ORDAN BURDAN SCRİPT ALIP ÜCRETLİ SCRİPT SATMIYORUM ÜCRETSİZ SCRİPTLERİDE ÜCRETLİ SATMIYORUM DİSCORDUMA GELİP GÖREBİLİRSİNİZ NEYSE SENLE UĞRAŞAMAM VELEDSİN ANLADIM SENİ ENGELİYORUM BAY BAY
Knk ağlama daha fazla gerçekler canını acıtmasın

DF
BU ARKADAŞDAN ŞİKAYETCİYİM YALANCININ TEKİ YALANCILARIDA BU FORUMDA GÖRMEK İSTEMİYORUM BAŞKALARIDA GÖRMEK İSTEMEZ ŞİKAYETCİYİM İLGİLENEBİLİRMİSİNİZ LÜTFEN
ARKADAŞI ENGELEDİM
Sado Hardware

DF
SS Lerde Görüldüğü Gibi Arkadaşın Hizmetinden Memnun Kalmadım-REP Verdim Ve Arkadaş Bu Yorumumdan 10 Dakika Sonra Bu Yorumu Yazdı Mantıklı Olursak 1 Scripter Diğer Scripterden Niye Hizmet Alsın Ne Tür Bir Hizmette Yalancılık/Dolandırıcılık Yapmış Ola Bilirim Bu Arada Almak İstediğim Hizmet KEY Konusuydu Yaklaşık 6 Ay Önce Yaşanmış Bir Konuydu Dolandırmaya Çalıştı Başkaları Kanmasın Diye -REP Verdim

DF

Ekli dosyalar

• Screenshot_143.png
    Screenshot_143.png
    32.9 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_144.png
    Screenshot_144.png
    25.6 KB · Görüntüleme: 13
Arkadaş daha server.cfgden key değiştirmeyi zar zor biliyor.Geçen gün yine bir kişiyi dolandırmaya kalkışmış 2 3 kişi discorduna gidip "neden yapıyorsun" cinsinden sorular sorduk bizi tersledi.Yazdığın scriptleri gösterir misin dediğimizde boş bir resources dosyası indirip "sildim ben onları" dedi.Arkadaşın yaşının 23 olup olmadığını sorduğumuzda 20-30 saniye bekleyip evet 23 yaşındayım, neden bunu soruyorsunuz dediği gibi bizi discordundan banladı.

DF
Arkadaş daha server.cfgden key değiştirmeyi zar zor biliyor.Geçen gün yine bir kişiyi dolandırmaya kalkışmış 2 3 kişi discorduna gidip "neden yapıyorsun" cinsinden sorular sorduk bizi tersledi.Yazdığın scriptleri gösterir misin dediğimizde boş bir resources dosyası indirip "sildim ben onları" dedi.Arkadaşın yaşının 23 olup olmadığını sorduğumuzda 20-30 saniye bekleyip evet 23 yaşındayım, neden bunu soruyorsunuz dediği gibi bizi discordundan banladı.
Gelip bizede swenizin developeri olabilirmiyim die sorular sormuştu 1 ay önce filan en ufak bir bilgisi yok developerim diye gezen bir tip

DF
Gelip bizede swenizin developeri olabilirmiyim die sorular sormuştu 1 ay önce filan en ufak bir bilgisi yok developerim diye gezen bir tip
Aynen öyle ben güzel bir dille yaptığının yanlış olduğunu belirtmiştim fakat pek laftan anlayan bir arkadaş değil

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!