TAKLİTLER ASLINI YÜCELTİRMİ BİLMEM AMA FİVEM ORTAMINDAKİ HAKSIZ REKABETTEN SIKILDIM
Selamlar 10 Aydır Racon Roleplay Sunucusu Üzerinde Çalıştığımı Biliyorsunuz. Mapping, Video Edit, Development, Reklam işlerinin hepsini sunucumda kendim yapıyorum. Dolayısıyla bazen birilerine güvenmek, iş yaptırmak durumunda kalabiliyoruz diğer sunucu sahipleri gibi.
xx ve yy sunucusunun sahibi alkan bana RaconRP deki tüm modları almak yada ortak olmak için ulaşmıştı. Ama ben sıcak bakmadım çünkü çok üstten konuşan bir insandı. Kendisi zamanında bu işi denediğini ama başaramadığını, benim sunucumdaki benim tarafımdan yapılmış Araçları Haritaları Kıyafetleri olursa onunda bu sunucu projesini tekrar deneyeceğini söylemişti. Cevabım red olmadı. Açacağınız zaman bana ulaşın dedim. Whitelist verdim iyi davrandım.
Lakin kendisi işi bir üst boyuta taşıyıp eski çalıştığım developere ulaşmış ve o developer üzerinden pakedimin içindeki Kitli olmayan eski map dosyalarımı satın alıp kendi sunucusunda kullanmış.
KANITLAR
Videonun tarihine bakarak 9 ay öncesinde benim bu mapi yaptığımı görebilirisniz. Zaten kendiside benim mapim olmadığını itiraz etmiyor. Ama sunucusundaki yetkililer gelen oyunculara maplerin kendileri tarafından yapıldığını söyleyerek RACON RP bizden çaldı ithamında bulunuyor.
Kendisi benimle sanki suçlu benmişim gibi konuşuyor. Ve maplerin bana ait olduğunu bahsettikleri mappere adımı sildirdiğini neredeyse kendi ağzıyla itiraf ediyor.
Eğer maplerin bana ait oluğunu kanıtlamak için 9 ay önce çektiğim youtube videosu yeterli değilse isterseniz dosyalara birlikte bakalım.
Escrowlu olanları açamadıkları için satın alıp sunucuya yükleyememişler. Dolayısıyla 3 4 mapimi alabilmişler.
Öncelikle karakolun burasında zaten imzam vardı. Ve dosyanın içindeki atatürk dosyasının adı. Dosya o kadar eski ki değiştirilme tarhini görebilirsiniz.
xx rp DEKİ BANA AİT MAPLER
MAPLERİN BANA AİT OLDUĞUNUN 2. KANITI
YAPTIKLARI İŞTE O KADAR PROFEYÖNEL DİĞİLLERKİ BİZİM SUNUCUMUZDA OYNAYAN ATA HÜRÜN İSMİNİ BİLE SİLMEYİ UNUTMUŞLAR.
ARKADAKİ FOTOĞRAFLAR SUNUCUMUZA AİT
MAPLERİMİ MAKİNADAN ALAN DEVELOPER SADECE ESCROWSUZLARA ULAŞABİLMİŞ. DOLAYISIYLA xx RP DE A101 KIZ KULESİ ATATÜRK HEYKELİ
GİBİ DOSYALARA ERİŞEMEMİŞLER ÇÜNKÜ HEPSİ ESCROWLU. KALAN BAZI MAPLERİ SATIN ALAMAMIŞLAR DONATE BEKLİYOR OLABİLİRLER.
HATTA İNSTAGRAM POSTLARINDA ELLERİNDE A101 OLDUĞUNA DAİR YALAN SÖYLÜYORLAR. ESCROWLU OLDUĞU İÇİN ULAŞAMAMIŞLAR.
Bu Konuyu Kendi Hakkımı Savunmak ve alis_bey_00 Adlı Developerin Yaptıklarını Bilin Diye Atıyorum.
Fivem Camiasında Kimseye Güvenmeyin.
Benden Kopya Çeken Taklitçi Sunucularada Buradan Çok Teşekkürlerimi İletiyorum. Ben Bu İşe Girerken Herşeyi Kendim Yaptım. Ama Bu İşe Benden Sonra Girenler Direkt Benim Yaptıklarıma Konuyorlar. Taklitçilik İyi Birşeymidir Aslını Yaşatırmı Bilmem Ama Bildiğim Birşey Var İse O Da Her Zaman Hazırlıklı Olmanız. Ben Diğer Önemli Maplerimi Escrowlamasaydım Onlarıda Çalacaklardı.
Çaldıkları Mapler Eski Maplerim Dolayısıyla Sunucularındaki Fps 50'nin Altında Çünkü Mapleri Optimize Değil. Ben Güncellemeler İle Optimize Etmiştim.
Kendisi benimle sanki suçlu benmişim gibi konuşuyor. Ve maplerin bana ait olduğunu bahsettikleri mappere adımı sildirdiğini neredeyse kendi ağzıyla itiraf ediyor.
Eğer maplerin bana ait oluğunu kanıtlamak için 9 ay önce çektiğim youtube videosu yeterli değilse isterseniz dosyalara birlikte bakalım.
Escrowlu olanları açamadıkları için satın alıp sunucuya yükleyememişler. Dolayısıyla 3 4 mapimi alabilmişler.
Öncelikle karakolun burasında zaten imzam vardı. Ve dosyanın içindeki atatürk dosyasının adı. Dosya o kadar eski ki değiştirilme tarhini görebilirsiniz.
xx rp DEKİ BANA AİT MAPLER
MAPLERİN BANA AİT OLDUĞUNUN 2. KANITI
ARKADAKİ FOTOĞRAFLAR SUNUCUMUZA AİT
MAPLERİMİ MAKİNADAN ALAN DEVELOPER SADECE ESCROWSUZLARA ULAŞABİLMİŞ. DOLAYISIYLA xx RP DE A101 KIZ KULESİ ATATÜRK HEYKELİ
GİBİ DOSYALARA ERİŞEMEMİŞLER ÇÜNKÜ HEPSİ ESCROWLU. KALAN BAZI MAPLERİ SATIN ALAMAMIŞLAR DONATE BEKLİYOR OLABİLİRLER.
HATTA İNSTAGRAM POSTLARINDA ELLERİNDE A101 OLDUĞUNA DAİR YALAN SÖYLÜYORLAR. ESCROWLU OLDUĞU İÇİN ULAŞAMAMIŞLAR.
Bu Konuyu Kendi Hakkımı Savunmak ve alis_bey_00 Adlı Developerin Yaptıklarını Bilin Diye Atıyorum.
Fivem Camiasında Kimseye Güvenmeyin.
Benden Kopya Çeken Taklitçi Sunucularada Buradan Çok Teşekkürlerimi İletiyorum. Ben Bu İşe Girerken Herşeyi Kendim Yaptım. Ama Bu İşe Benden Sonra Girenler Direkt Benim Yaptıklarıma Konuyorlar. Taklitçilik İyi Birşeymidir Aslını Yaşatırmı Bilmem Ama Bildiğim Birşey Var İse O Da Her Zaman Hazırlıklı Olmanız. Ben Diğer Önemli Maplerimi Escrowlamasaydım Onlarıda Çalacaklardı.
Çaldıkları Mapler Eski Maplerim Dolayısıyla Sunucularındaki Fps 50'nin Altında Çünkü Mapleri Optimize Değil. Ben Güncellemeler İle Optimize Etmiştim.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: