Anlayışınız için teşekkürler. Bahsedilen sunucuların ana isimleri internettede kullanılan karakter isimleri kendilerine ait değil. İşin sonucunda ben bir mapperim, yani ben bir alıcı değil yaratıcıyım. Bu işi para harcayarak değil emek harcayarak yapıyorum. Creatif bir insanım. İsterlerse elimdeki her mapi alabilirler, isterlerse benim tüm araçlarımı alabilirler işin sonucunda bunların fikir babası benim ve hep ben olacağım. Saygılarımla...1-) (Düzenlendi) ibaresi olan mesajların bir geçerliliği bulunmamaktadır.
2-) Buradaki esas konunun sunucu sahipleriyle birebir bir alakası bulunmamaktadır.
3-) Burada değinmen gereken konu dosyanı çaldığını iddia ettiğin kişiden şikayetçi olmaktır. Örnek olarakta sunucudan xx,yy sunucuları olarak isim vermeden bahsetmeniz gerekmektedir. (Bu sunucular bir ürün almış bu ürünü tedarik eden kişi sorumlu tutuluyor çünkü bu kişiler buna ücretsiz olarak leak forumlarından ulaşmamış. Kişi kendi yaptığını beyan etmiş.)
4-) Burası bir iddialaşma ve kendini kanıtlama forumu değildir. Forum dışı şikayetinizde olsa ana konudan şaşmadan ilerleyiniz.
-) Kişilerin izinsiz alınan kayıtları xx,yy kişileri tarafından ulaşıldığı için kaldırılmıştır.
-) Alakasız şahısların isimleri kaldırılmıştır.