Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Botçu, Yalancı ve Hırsız 51.Bölge İfşası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emek hırsızlığına hoşgeldiniz, sanırım şaşırmamıza da çok fazla gerek yok gibi. Ne böyleleri bitecek ne de böylelerine prim kastırmaya devam edenler bitecek. Git gide boktan bir hal alıyoruz.
dogru once sene reborn oynayip eglenmeye calişip bir yanliş anlaşilmayi düzeltmek icin yonetim ekibine yalvarip devamli sorgusuz ban atan mete emek hirsizi dogru cunku kimseyi dinlemeye cesaret edemeyip tenecul etmeyen insandir kendisi.
 
for döngüsü 1958'de icat edildi, 1957'de insanlar:

GetDistanceBetweenCoords or GetDistanceBetweenCoords or GetDistanceBetweenCoords or GetDistanceBetweenCoords or GetDistanceBetweenCoords or GetDistanceBetweenCoords or GetDistanceBetweenCoords or GetDistanceBetweenCoords or GetDistanceBetweenCoords
 
iki tarafında birbirinde bulunduğu ithamlar çok yanlış ne olur yani Şu fivem tr de bir gün birisi ile kavga etmesek dost olsak çok mu zor ?
 
Şunu dumplamak yerine 3 dakikada daha düzenli bir kod yazılabilir. 45694
üzüldüm açıkçası
 
Siz DataFex.com ailesi olarak bot ve hile satışına karşı geldiğinizi iddia ediyorsunuz. Ama sizin çalışanınız olan YAGO (yf_ac) yapımcılarından yağız. FiveX'de reseller. Kendisi hem bot hem hile satıyor. Burada insanları manipüle ederek bir şeyler elde etmeye çalışacağınıza ve aynı zaman masum rolü oynayacağınıza gidip önce kendi ekip arkadaşlarınızla ile toplantı yaparak dürüstlük ve doğruluk nedir bu dersi çalışın.

Kanıtlar :

Video :

Saniye : 0.32

Hadi bunada cevap verin F3D3R4LL Frozen Kapak sesi geldi sanki... Senin bu camiada neler yaptığını herkes biliyor insanlara DDOS atarak kendine çekmeye çalıştığın zamanları unutmadı kimse bilesin...
 
oncelikle konu ile alakasiz ama su zamana kadar uzun bi suredir 51ci bölgede oynadim fakat su ana kadar gerek founder olsun gerek yetkili kadro olsun sorgusuz sualsiz kimseyi banlamadi ufak bi yanliş anlaşilmayi düzelmek icin 50 tane discord hesabi actim ve hepsindenn yazdim fakat bana kimse cevap vermedi yetkililere ozelden yalvardim kimse cevap vermedi ve kimse birsey demedi Metenin yaptigi genel sohbete benim etiketleyim siktir git yazip banlamasi olayi dinlemeye tenecul etmeyen bi insan burda birini ifsalasa ne olcak kim inanir sana yaptigin onca seylerden sonra
:D
 
2 Türk sunucusunun bu şekilde birbirine saldırması çok yanlış sizleri barışa davet ediyorum. 2 tarafa da yakışmıyor.
 
2 Türk sunucusunun bu şekilde birbirine saldırması çok yanlış sizleri barışa davet ediyorum. 2 tarafa da yakışmıyor.
Saldırmak değil ki adam 1 T Para verdi bende Mystro abimin sunucusundan banlanıcam diye çok korktum silme gibi bir olayıda kaldırmışlar.
 
Saldırmak değil ki adam 1 T Para verdi bende Mystro abimin sunucusundan banlanıcam diye çok korktum silme gibi bir olayıda kaldırmışlar.
Bu tavrın çok yanlış bilmemezlik ayağına yatma şuan dalga geçer vaziyette konuşuyorsun yapılan şeyler ortada buna son verilmesi gerek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!