Öncelikle Merhaba, ismim Berk uzun zamandır Test11'in yönetmiş olduğu sunucularda oyuncuyum.
Reborn, Redux vs vs. ne var ise yönetim biçimlerini görmüş nasıl kişilik sahip olduklarını benimsemiş oldum.
Reborn'un açıldığı ilk günden beri oynayan birisi olarak konuşmak gerekir ise, sürekli yenilikçi tavırlarından dolayı kendilerine minnettarım.
Eminim ki yapılan bu benzetme çabaları bu Reborn girişimini kıskanmalarıdır.
51. Bölge'de bulunan botları 51. Bölge oyuncuları hariç herkes biliyor onun için bir şey denmesine gerek bulmuyorum.
Bir tek 51. Bölge değil Reborn'a özenip açılacak onlarca sunuculardan çeşitli yetkili olma teklifleri hatta parasını verip gel şunları ayarlayalım bunları anlaşalım gibi tekliflerde aldım.
Zirvede bırakılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum, fakat yeni girişimcilerinde önünü kesmek istemem, fakat kişiler kendileri bir şeyler yapsa daha hoş olacaktır.
Kendi fikirleriniz ile kendi emeğiniz ile bir yerlere gelmenin daha hoş olacağını düşünüyorum.
Sunucuda kim var ise A'dan Z'sine dahi tanıyorum.
Dump yaparak bir yerlere gelinmeyeceğinin altını çizmek isterim, lütfen kendi emeğiniz ile yapacaksanız yapın.
Sunucunun Türk ve Türkiye'de İlk olması ve herhangi bir şekilde **BOT** atılmadan bu zirveye yükselmesinden dolayı Test11 hocamı ve saygı değer yetkili ekibinden teşekkür ederim.
Kendileri yeni girişimlerinde başarılı olmalarını temenni eder iyi günler dilerim.