Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Botçu, Yalancı ve Hırsız 51.Bölge İfşası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reborn Zombie sunucusunda ekibimle birlikte uzun süreler oynayıp eğlendik. Ordaki insanların emekleri net bi şekilde belli oluyordu. Bu 51. Bölge diye geçen yere denemek için bi kere giriyim dedim. Serverlist'te 240 civarı çekiyordu. Servera girdikten sonra 15-20 kişiden fazla insan göremedim. Zaten sunucunun Reborndan dump olduğu apaçık belliydi. Umarım böyle insanlar fivem camiasından direk olarak silinir. Reborn ekibine de başarılarının devamını diliyorum.

Teşekkür ederiz. Bizim de dileğimiz bu.

DF
Test11 ile hatırı sayılır bir iş arkadaşlığım ve dostluğum vardır. Kendisinin bu zamana kadar üslubunu bozduğunu hiç görmedim bu platformda tanıdığım en iyi adamlardan biridir. Yaptığı işler gözle görülür derecede başarılı olmuştur. Buradan emek hırsızlığı yapan çocuklara sesleniyorum başkasının terleri üzerine kurulmuş bir işten hayır gelmez umarım günün birinde kulağınıza küpe olur ve neyin doğru beyin yanlış olduğunu ayırt edebilirsiniz..
Teşekkür ederiz Test11 yararlı paylaşım +1

Çok teşekkür ederim Zeus, umarım işini düzgün yapmaya çalışan insanlar kalır bir gün şu platformda. Sağol var ol :)

DF
Arkadaşlar herkese merhaba,

Bu platformda beni bilen bilir, yaptığım - geliştirdiğim projelerle bir çok insana ulaştığımı düşünüyorum ki eski oyuncularımdan bile sunucu açanların sayısı bunu gösteriyordur. F3D3R4LL ile V2 müşterilerimizden, yönettiğim ve açtığım Turkuaz, Achilles, Reborn, Redux gibi bir çok sunucuda bir çok kişiyle tanışmış veya çalışmış bulunmaktayım.

Şimdi gelirsek bu günün Dramasına... Bilenleriniz vardır, Reborn Apocalypse Zombie adında bir projeyle Ocak ayı başında TR'de ilk olacak şekilde nonRP-nonWL bir Zombi Sunucusu açtık. Geliştirme süreci de 20 Aralıkta başladı, 15 Ocakta tamamlandı.

Şimdi, bizden yaklaşık 1 ay sonra açılan bu 51. Bölge sunucusu, zamanında 275'e kadar çıkan bot oyuncularıyla bir yerlere gelmeye başladı. Zamanla oyuncusu arttıkça botları azalttı ki biz hiçbir sunucumuza bot sokmamış bir ekip olarak bu sunucuyu zamanında FiveM'e de şikayet ettik. Aşağıda zaten görsellerini görebileceksiniz.

Daha sonra belli platformlarda bizim de bu arkadaşların da DUMP dosyaları ortaya çıktı ki incelediğimde aslında hiç de şaşırmadım. Direkt olarak 1 ay öncesinde yazdığım kodlar bu arkadaşların ana scriptleri olmuştu. Sunucularına girdiğimde bir çok marker'ın, NPC'nin vb. yerinin bile değişmediğini gördüm. Hatta NPC Scriptimiz daha önce RP sunucularımızda da kullandığımız, yabancı bir geliştiricinin basic bir scripti idi, onun kısımları ve sonradan kapattığımız güvenli bölgelerimiz, kendimize notlarımız bile birebir şekilde duruyor.

Bunlar da yetmezmiş gibi bu arkadaşlar farklı Discord'larda bizlere küfür ediyorlar. Normalde seviyelerine düşmemek için bu konuyu bile açmaktan vazgeçmiştim ancak bugün gördüğümüz manzara bardağı taşıran damla oldu. Bu arkadaşlar Discord Genel Sohbet'imizi basıp oyuncularımıza bizleri karalıyorlar, üzerine zamanında kendilerine BOT bastıkları, bizim şikayet ettiğimiz IP ile bizim adımıza BOT basıp, sunucularında bakın Reborn Bot etkisi yaratıyorlar.

Görseller aşağıdadır, kalanı vicdanınızdadır. Bu çok sevgili arkadaşlar gibi hırsızların bu piyasadan temizlendiği günleri umarım görürüz.
Sunucu dumplayan herkesin zaten görebileceği kodlar oldukları için bu kodların hiçbirini saklamayacağım.

Sevgilerle, şu zor zamanlarda hepinize Sağlıklı Günler dileriz.
-Test11 & Reborn Yönetimi

Ekli dosyayı görüntüle 45635Ekli dosyayı görüntüle 45634
Ekli dosyayı görüntüle 45636
Ekli dosyayı görüntüle 45637
Ekli dosyayı görüntüle 45638
Ekli dosyayı görüntüle 45639
Ekli dosyayı görüntüle 45640
Ekli dosyayı görüntüle 45641
Ulan ne utanmaz karaktersiz insanlar varya insan hiçbirşey için değilse bile azıcık karakterini korur başka da hiçbirşey demiyorum.

DF
Şuan çekmeniz değil, buraya nasıl geldiğiniz önemli sevgili primat dostum. M3 Admin menüyü de a51z diye değiştirmişsiniz maşallah çok başarılısınız. Böyle devam, herkes anlar kimin ne mal olduğunu. :)
aynen knk birileri içerlemiş galiba

DF
Burada Emekleriyle olan herkes anlasın ne bok olduğunuzu da kalanı dert değil :) Kanıtlar orda duruyor.
t11_levelsystem = esx_xp
t11_zombie = esx_zombiesystem
t11_playerdrop = esx-kr-bag
t11_radial = np-menu
t11_skill = gamz_skillsystem
t11_surgery = esx_surgery
t11_newInventory = disc-inventoryhud

daha saymamı ister misin?

hayla aynısını söylemeye devam edecekmisin+

DF
t11_levelsystem = esx_xp t11_zombie = esx_zombiesystem t11_playerdrop = esx-kr-bag t11_radial = np-menu t11_skill = gamz_skillsystem t11_surgery = esx_surgery t11_newInventory = disc-inventoryhud daha saymamı ister misin?

hayla aynısını söylemeye devam edecekmisin+

KR Bag'i benim yaptığım hale getir daha sonrasında konuşalım. ESX Zombie Sistem o kadar düzgünse benimkini silin de orjinalini kullanın. Skill sistem, surgery, radial aylardır kullandığımız sistemler.
T11inventory-> ESXInventory, haberin olsun V2 paket zamanından kalan altyapıdır. Köyünüzde ağlayın, burada değil.

DF
KR Bag'i benim yaptığım hale getir daha sonrasında konuşalım. ESX Zombie Sistem o kadar düzgünse benimkini silin de orjinalini kullanın. Skill sistem, surgery, radial aylardır kullandığımız sistemler.
T11inventory-> ESXInventory, haberin olsun V2 paket zamanından kalan altyapıdır. Köyünüzde ağlayın, burada değil.
dostum burda ağlayan sensinki forumda konu açmışsın

DF
dostum burda ağlayan sensinki forumda konu açmışsın

Konunun içeriği belli kardeşim benim, gidin istediğiniz scriptin üstüne kod yazarak geliştirin, ne yaparsanız yapın. Ama Copy-Paste yapıp bırakır, farklı işlerin peşlerinde koşarsanız böyle ifşalanırsınız.

Burada kimsenin ağladığı yok, ortaya çıkardığımız gerçekler var.

DF
Konunun içeriği belli kardeşim benim, gidin istediğiniz scriptin üstüne kod yazarak geliştirin, ne yaparsanız yapın. Ama Copy-Paste yapıp bırakır, farklı işlerin peşlerinde koşarsanız böyle ifşalanırsınız.

Burada kimsenin ağladığı yok, ortaya çıkardığımız gerçekler var.
Senin yaptığın scriptlerle seni geçen bir sunucu var en azından sen öyle iddia ediyorsun. Bu kadar rezilsiniz... ayrıca şuan kullanılan paketle paylaştığın şeyler tamamen alakasız şuan paketimiz sıfırdan yapıldı. Buradan fake hesaplar veya hiç mesaj sayısı olmayan insanları mesaj atmaya zorlayarak diğer insanları manipüle etmeye çalışman tamamiyle yanlış bir davranış. T11 diye değiştirdiğin scriptlerin %70 'i internette bulunan scriptler bunları toplayarak bir paket yapmışsın demek oluyor ki aynı paketi farklı insanlarda yapabilir. Zombi scriptinde yaptığın tek değişiklik createped nativesinde senkron ayarını false yaparak bireysel mantığa çevirmek. O yüzden boş lafa gerek yok herkes işine baksın
:slight_smile:

DF
ayrıca sunucumuzun yöet

dostum o zaman senin yaptığın scriptlerle senin sunucunu geçiyoruz (Ayrıca paketimizin senle bir ilgisi yok yeni pakete geçtik istersen bot satıcından aldığın hilen ile dumplayıp bakabilirsin)

Sunucumun adına kimin hangi IP ve Makinadan bot bastığı ilk resimde var kardeşim. Konuştukça rezil oluyorsunuz. Paketinizin yeni halinden bu görseller de, ben dumplarla uğraşmam, benim dump'umu paylaşan adamların forumunda paylaşıldı dumplarınız haberiniz olsun.

Aynı mesajda hem dediğimi doğrulayıp yüzsüzlük sınırlarını aşıyorsunuz hem de kendinizle çelişiyorsunuz.

DF
Sunucumun adına kimin hangi IP ve Makinadan bot bastığı ilk resimde var kardeşim. Konuştukça rezil oluyorsunuz. Paketinizin yeni halinden bu görseller de, ben dumplarla uğraşmam, benim dump'umu paylaşan adamların forumunda paylaşıldı dumplarınız haberiniz olsun.

Aynı mesajda hem dediğimi doğrulayıp yüzsüzlük sınırlarını aşıyorsunuz hem de kendinizle çelişiyorsunuz.
1 - kardeşim bizim scriptlerimizi kullanıyosunuz diyosun sizden çok çekiyoruz (Acınası.)
2 - bot basıyosunuz diyonuz admin menunün ssini attım
3 - githubdan indirdiğin scriptler senin olmuyo

lütfen insanların başarısını kıskanmayın

DF

ayrıca dostum botu yanlış açmışsın

DF
1 - kardeşim bizim scriptlerimizi kullanıyosunuz diyosun sizden çok çekiyoruz (Acınası.)
2 - bot basıyosunuz diyonuz admin menunün ssini attım
3 - githubdan indirdiğin scriptler senin olmuyo

lütfen insanların başarısını kıskanmayın
Okumanda bir problem var galiba bide ben yazayım sana foruma ne için geldiğin belli çünkü , "Sunucumun Adına" virgül "SUNUCUMUN ADINA" senin sunucundan bahsetmiyor he şunu da söyleyebilirim ki burada herkes biliyordur fivem serverlistesine giren açıldığınız gün sunucunda kimse yokken 270 kişi gösteriyordun bunu da inkar edemezsin biraz daha okumanı geliştirmeni rica ederim.

DF
Okumanda bir problem var galiba bide ben yazayım sana foruma ne için geldiğin belli çünkü , "Sunucumun Adına" virgül "SUNUCUMUN ADINA" senin sunucundan bahsetmiyor he şunu da söyleyebilirim ki burada herkes biliyordur fivem serverlistesine giren açıldığınız gün sunucunda kimse yokken 270 kişi gösteriyordun bunu da inkar edemezsin biraz daha okumanı geliştirmeni rica ederim.

dostum galiba seninde görsel yeteneklerin gelişmemiş

DF

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    525.8 KB · Görüntüleme: 40
rebornun diğer zombi sunucularına saldırdığını herkez biliyor ayrıca kullandığınız scriptler open source o yüzden boş lafa gerek yok herkez kendi işine baksın burda kralama kampanyası yapmak ve prim kasmak için bizim ismimizi kullanmayın

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!