Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet bu yüzden yorumda sürekli paradan bahseden bir kişiliksin senin attığın 600TL mi beni zengin edecek .? ve konu incelenerek kimin haklı olup kimin haksız olduğu anlaşılmakta gerekirse belgeleyeceğim tüm konuşmaları sıkıntı yokAwyum piyasadan çekilmesi gerekenler belli, Beni tanımaz etmezsin o kişiyi de tanımıyorsun burada ki yükselmelere bakıp kimin haklı olduğunu bilemezsin. Lütfen yorumunu başka konu altına çek. Ücret peşinde olsam konuyu buraya taşımam Dediğim gibi ücret kendinde kalsın gerisini o biliyor
Evet bu yüzden yorumda sürekli paradan bahseden bir kişiliksin senin attığın 600TL mi beni zengin edecek .? ve konu incelenerek kimin haklı olup kimin haksız olduğu anlaşılmakta gerekirse belgeleyeceğim tüm konuşmaları sıkıntı yok
keşke üstü okusan drift modundan bahsetmişim burada oda kaldırılmış durumda üst kısımda 2 tane vaat edilip olmayan şey var demiştim oda zaten başta bahsediliyor diğeri ise güncellemede eklenecek mekanik menü
evet farklı mecralara lütfen taşıyın ve hakaretten güzel bir karşı dava yiyin paket vaat edildiği gibi fix durumda buarada aklı karışan biri varsa test serverima girip sabaha kadar test edebilir herşeyiAdli mahkeme karşısında değiliz, Burada konu açılma sebebi belli, Senin bir sahtekar olman ve fix dediğin paket hakkında sürekli bugtur çalışmayan itemlerdir, Resmi bile yok itemlerinin.. Birşeyler yapmaya çalışırken karşı tarafa bunu belirtki senden paketi alırken bilsin. Sen fix ha fix dedin, bende güvendim. Ne bileyim çürük ceviz çıkacağını.. 600 değil dilersen bi 600 daha atayım. Parasında olsam bu konuyu buraya değil farklı mecralara taşırdım Hayırlı işler !
KIYAFETÇİYİ EKLEYELİMMİ DİYE SORDUĞUMDA EKLEMEYELİM DEMİŞTİNİZ KAYDETME ÖZELLİĞİ YOK VİDEODADA GÖREBİLİRSİNİZ TEST SERVERİNDADA GÖREBİLİRSİNİZ MENU DEFAULT DAKİ KIYAFETÇİYE ÇEKİLDİ BU YÜZDEN EĞER YOK BEN ONU İSTİYORUM DESENİZ BEN ZATEN SİZE EKLEYEBİLECEĞİMİ DEMİŞTİM VİDEO İLE ALAKALI DEĞİL ÇOK İRONİKSİNİZMekanik menü video da farklı pakette farklı, Sordugumuzda kayıt olmuyor, Kıyafetçi de aynı şekilde sırf paketi süslemek için yapılmış bir video.. Yazık
evet farklı mecralara lütfen taşıyın ve hakaretten güzel bir karşı dava yiyin paket vaat edildiği gibi fix durumda buarada aklı karışan biri varsa test serverima girip sabaha kadar test edebilir herşeyi
KIYAFETÇİYİ EKLEYELİMMİ DİYE SORDUĞUMDA EKLEMEYELİM DEMİŞTİNİZ KAYDETME ÖZELLİĞİ YOK VİDEODADA GÖREBİLİRSİNİZ TEST SERVERİNDADA GÖREBİLİRSİNİZ MENU DEFAULT DAKİ KIYAFETÇİYE ÇEKİLDİ BU YÜZDEN EĞER YOK BEN ONU İSTİYORUM DESENİZ BEN ZATEN SİZE EKLEYEBİLECEĞİMİ DEMİŞTİM VİDEO İLE ALAKALI DEĞİL ÇOK İRONİKSİNİZ
evet paket vaat edildiği gibi fix istiyen buyursun gelsin test etsin sorunlu olan şeyler senin bilmediğin ve nasıl kullanacağını sormadığın şeyler veya senin sonradan eklemek istediğin şeyler
Evet sunucumdaki sss kanalında satın alınacak şeyin test serverininda mevcut olduğunu girip doya doya test edebileceğinizide belirtmiştim .?Alırken bahsetmediğin, Sadece video ve alacakken bilmem ne kurallarını okuyun dediğin en dikkatimi çeken de ücretin geri ödenmeyeceği (Çokta umrumda), Uğraşmak istemiyorum gerçekten.. Yazık
Evet sunucumdaki sss kanalında satın alınacak şeyin test serverininda mevcut olduğunu girip doya doya test edebileceğinizide belirtmiştim .?
Hocam kavga yerine yada burda forum açmak yerine ikinizde oturup konusaydiniz paketden bu bekletim var yada şunları istiyorum diye ne arkadaş üzülür nede sen...
Öncelikle geçmiş olsun böyle sahtekarlar barınıyor halen etrafta nasıl gece yatarken rahat edebiliyolar anlamıyorum ...baki telli'yi duymuştum fivem çevremde hiç kulağıma onun hakkında güzel bir söz gelmedi yani dostum halen burda yazabiliyorsun helal sana nasıl bir yüzsüzlük anlamadım baki kardeş.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!