- Web sitesi
- bakitelli.com
- Discord
- https://discord.gg/534G4KX6BT
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Piyasa çoluk çocugun eline geçti, Her klavye kullanmayı öğrenen developer diye geçinirse işimiz istanbuldan ankaraya 10 dk..
Yasa ya göre bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
Vallah kral dediğin gibi müşteridir sıkıntı yok yardımcı olalım dedik ama bu şekilde tavrı sorun var diyip açıklamaması bir kaç saat öncede demişti bu olay tarzı birşey dediği şey mermi varken silah kullanlmamakta sorun kendi görmemesinden kaynaklıymış bu tarz durumlar bugdan kastıda halbuki sorsa cevaplayacazBen arkadaşın sorusuna cevap verdim , bu tavırla yaklaşan birine ne denebilir diye sormuş bende çözüm sundum niye üstünüze alındınız hocam
Piyasayı araştırarak alışveriş yapsaydınız ne siz nede paket sahibi sorun yaşardı , neyseki çözüme kavuşur konunuz BakiTelli 'yi tanımam etmem. Ama sorununuzu çözecektir sadece uslubunüz yüzünden bile size cevap vermeyip lisansınızı iptal etme hakkına sahip , sizde iade alma hakkına sahipsiniz iadenizi talep edin , iade vermiyorsa elinizdeki discord konusmalarıyla savcılıga gidin ama özellikle o küfürlü yerleri görsünler ki haksız olduğunuzu görsünler ve BakiTelli tarafından size karşı dava açılıp , keyfine baksın.
Vallah kral dediğin gibi müşteridir sıkıntı yok yardımcı olalım dedik ama bu şekilde tavrı sorun var diyip açıklamaması bir kaç saat öncede demişti bu olay tarzı birşey dediği şey mermi varken silah kullanlmamakta sorun kendi görmemesinden kaynaklıymış bu tarz durumlar bugdan kastıda halbuki sorsa cevaplayacaz
Asıl burdaki kendini bilmez kişi sensin bana nasıl tavır koyuluyorsa ben onun 10/1 i kadar karşılık veriyorum burada
Sen küçülmüşsün küçüleceğin kadar zaten insan gibi konuşan birine hayvan gibi cevap veriyorsun sorununu soruyorum cevaplamıyorsun buradaki sıkıntılı kişi sensin hem haksızsın hemde burda konuşuyorsun hala neyse moderatorler gerekli incelemeleri yaparSenin gibi şahsiyetsize az bile söylemişim Fazlasını eklemekte isterdim de küçülmedim sen kadar
Dostum baki telliyi tanımam ve ona karşı bir ön yargım da vardır ve çok da sevmem ama görünüşe bakılırsa fivemden hiçbir şey anlamayan, ancak üç beş kuruş para verdiğin için kendini haklı çıkarıp insanları aşağılayacak kadar ezik bir insansın.Gidin şu ortamdan.10/1 kadar şahsiyet sahibisin, o kadar cevap vermen çokta sıkıntı değil. Devam edebilirsin. Fakat yalan yanlış söyleyerek insanları dolandırma. Paketini fixledikten sonra dersin ki paketim 1k vermeyen sen gibi şahsiyetsiz olsun
Sen küçülmüşsün küçüleceğin kadar zaten insan gibi konuşan birine hayvan gibi cevap veriyorsun sorununu soruyorum cevaplamıyorsun buradaki sıkıntılı kişi sensin hem haksızsın hemde burda konuşuyorsun hala neyse moderatorler gerekli incelemeleri yapar
Dostum baki telliyi tanımam ve ona karşı bir ön yargım da vardır ve çok da sevmem ama görünüşe bakılırsa fivemden hiçbir şey anlamayan, ancak üç beş kuruş para verdiğin için kendini haklı çıkarıp insanları aşağılayacak kadar ezik bir insansın.Gidin şu ortamdan.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!