Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yetkili arkadaşlara zorluk çıkarmayın lütfen, arkadaşlar sadece işlerini yapmaktalar.
Özel bir meseleniz varsa lütfen bunu üst yetkililere bildirin, konu içeriğini kirletmemeye özen gösterin.
Arkadaşlar forumda yazılı olmayan etik bir kural vardır.
Önce öz-eleştiri sorna karşı kişiyi eleştiri burada siz aynı hareketi yapıyorsanız gelip başkasını eleştirme hakkında kendinizde lütfen görmeyin. (Başka bir hosting'i eleştirirken bile ben durup bakıyorum ulan bu adamın yaptığını yapmıyorum değil mi diye ?) Gördüğünüz her konuya yorum yapmanız gerekmiyor.
Yok o ac yok bu ac burada tartışılan arkadaşın yaptığı anticheat altyapısı farklıda olsa üzerine belki bir şey koymuş veya koyacak. Sizden görüşlerinizi istiyor. Bu kadar basit çok farklı düşüncelere kapılmayın sanki anormal bir şey mi biri güzel bir kod yazmışsa neden 2.defa aynı kod yazılsın amelemiyiz biz ?
مرحبًا أعضاء المنتدى الأعزاء ، أود أن أعطي جناحًا صغيرًا لـ Antichaten ، الذي لم يتم تحديد اسمه الكامل بعد ، والذي ظل قيد التطوير على مدار الأسبوعين الماضيين ، بعد أخذ البنية التحتية من X Anticheat. من فضلك لا تحجم عن تعليقات. يمكنني تحسين أكثر مع اقتراحاتك
الميزات Anticheat الحالية: Anti VPN الأضرار المضادة للانفجار
مكافحة الأسلحة المدرجة في القائمة السوداء
مكافحة VDM
مكافحة الموارد بدء / إيقاف
الحقن المضادة لـ LUA
مكافحة الغش
معدِّلات مقاومة السيارة (سيارة قوس قزح ، تعديل السرعة ، إلخ)
مكافحة القفز الفائق
Anti FreeCam (تداعيات أو ما شابه ذلك)
مكافحة تفرخ السيارة
مكافحة الانفجارات المدرجة في القائمة السوداء
الانفجارات الجماعية
منصات مكافحة القائمة السوداء
مكافحة الوسادة الجماعية
مكافحة المركبات المدرجة في القائمة السوداء
مكافحة انتشار المركبات الجماعية
الدعائم ضد القائمة السوداء
تفرخ الدعامة المضادة للكتلة
مكافحة تفرخ الجسيمات الجماعية