Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zero Mlo Trade/Sell - Tr'nin İlk Mlo/Map Trade/Satış Discord'u
Kral scriptlerin %90 ı tek bir tuş ile bulabileceğimiz scriptler.
Ymaplerde ise çoğunun bulması çok kolay diğerleride yabancı discord lardan bulabiliriz.
Enson paylaştığın ymap dun burada paylaşıldı onuda belirteyim.
Merhaba, buraya artık script veya map eklemeyi kestim discord sunucumda paylaşmaktayım ve discord adresime girerek ve oradaki haritaları ve scriptleri görerek buradaki yazınızı düzenlemenizi rica etmekteyim, şuan fivemdeki tüm harita ve scritplere "open source" şekilde erişimim mevcuttur.
Kral scriptlerin %90 ı tek bir tuş ile bulabileceğimiz scriptler.
Ymaplerde ise çoğunun bulması çok kolay diğerleride yabancı discord lardan bulabiliriz.
Enson paylaştığın ymap dun burada paylaşıldı onuda belirteyim.
Merhaba, buraya artık script veya map eklemeyi kestim discord sunucumda paylaşmaktayım ve discord adresime girerek ve oradaki haritaları ve scriptleri görerek buradaki yazınızı düzenlemenizi rica etmekteyim, şuan fivemdeki tüm harita ve scritplere "open source" şekilde erişimim mevcuttur.