Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba böyle bir projeye yardımımın dokunmasını çok isterim. 21 yaşındayım günlük online olma sürem 5++.
8 senelik samp, arma hard roleplay geçmişim var. Fiveme yeni geçtim böyle bir proje arıyordum.
Sizin içinde uygunsa rol izleme, başvuru formu okuma veya hazırlama, cezalandırma, rol pası gibi görevleri üstlenmekten keyif duyarım.
Merhaba böyle bir projeye yardımımın dokunmasını çok isterim. 21 yaşındayım günlük online olma sürem 5++.
8 senelik samp, arma hard roleplay geçmişim var. Fiveme yeni geçtim böyle bir proje arıyordum.
Sizin içinde uygunsa rol izleme, başvuru formu okuma veya hazırlama, cezalandırma, rol pası gibi görevleri üstlenmekten keyif duyarım.
Gerçekten HardRP mantığını bilen ve buna uygun rol yapmak isteyen kişilerin olduğu bir sunucu arıyordum. Belirttiğiniz durumlarda bu düzeyde olduğunuzu görebiliyorum. 20 yaşındayım SAMP'tan gelme bir oyuncu olarak yaklaşık 5 yıllık bir tecrübem var. Eğer hala arayışınız mevcut ise böyle bir ekibe destek olmak isterim.