Meraba sunucu sayipleri. ContraLera taniyanlar veya izleyenler, roxy roleplay v1 pakedinde ContraLera ile bir anlasmamiz vardi ve aylik tutmusduk 1 ayda hergun yayin yapcakdi ve 1 hafta yapti sonra sunucuyu yayinda kötuleyip parayi alarak kacdi.Sesim cikmadi umrumda degildi. V2 pakedim yapildi ve reklamlarimi yapma istedi yine 2-3 gun ust ust yazdi ve eskiden salak oldugnu ve cocukca davrandigini söyledi ve benim ekimi ikna edip ekibim beni ikna etti malesef ama ben yine biliyordum ki bisey yapacagini. V1 pakedimde 3k+ alip kacdi. V2 pakedimde haftalik 700 anlasdik ve para yollamadan yayin yapmicagini söyledi. Biz parayi yolladik ve 2 gun sonra yayin yapmamak istedigini söyledi. Ben zaten istemedigim icin hemen tamam dedim ve parayi geri istedim. Tamam atcam diyerek konuyu görebilirsiniz. Ben bu parayi almak icin veya sikayet etmek icin degil sizi uyarmak icin yaziyorum. Bu adama para yedirmeyin yayin yaptircaksaniz önce yayin sonra para deyin.
KUSURA BAKMAYIN BEN YALVARMISIM YAYIN YAP DIYE DE BIRILERI ÖYLE DIYOOO !! BURDA BANA BASKA HESAPTAN YAZIYOR ENGELLI OLDUGU ZAMAN
BURDA V1 PAKEDINDEN BAHSEDIYOR BUYUK AYIP ATTIK DIYE!!!
KUSURA BAKMAYIN BEN YALVARMISIM YAYIN YAP DIYE DE BIRILERI ÖYLE DIYOOO !! BURDA BANA BASKA HESAPTAN YAZIYOR ENGELLI OLDUGU ZAMAN
BURDA V1 PAKEDINDEN BAHSEDIYOR BUYUK AYIP ATTIK DIYE!!!
Ekli dosyalar
Son düzenleme: