Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paket WH1TE V1 +70 Fps Optimize

İnsanları kişiliğine göre değilde bulunduğu topluma göre yargılamak saçma be White, daha iki gün önce knkm dediğin insana grubuyla tartıştın diye discord sunucundan atmak mantıksız gibi bir tık. Paket başarılı ama senin durumun pek öyle gözükmüyor. İyi satışlar...

47025

(Tarihlere ve sözlere dikkat)

DF
İnsanları kişiliğine göre değilde bulunduğu topluma göre yargılamak saçma be White, daha iki gün önce knkm dediğin insana grubuyla tartıştın diye discord sunucundan atmak mantıksız gibi bir tık. Paket başarılı ama senin durumun pek öyle gözükmüyor. İyi satışlar...

Ekli dosyayı görüntüle 47025

(Tarihlere ve sözlere dikkat)
Bunu Discord'dan Yazdiginda Tamam Diyip Yasaklanami Kaldirmistim Simdi Neyin Tatavasini Yapiyorsun ?

DF
Evet Eminim Sen Bunu Yazdiktan Sonra Yasagini Kaldirdim.... Butun Grub'una Buraya Gelip Linc Attiktan Sonra Senin Bulundugun Bir Ortama nasil bakicagimi dusundun ?
Peki gruba ben mi diyorum linç atın diye? Neyse yani linç atılmadan önce banlamoştın zaten kimin ne olduğunu herkes biliyor... Uzatmaya gerek yok.

DF
Peki gruba ben mi diyorum linç atın diye? Neyse yani linç atılmadan önce banlamıştın zaten kimin ne olduğunu herkes biliyor... Uzatmaya gerek yok.
1ncisi kim linç at diyor bilemem sizin grubunuzda ben yokum.2ncisi bu olaylar olmadan banlamadim.3ncüsu beni sevmiyorsan umursamiyorsan buraya yazmanin anlami ne kuyruk acın ne ? Siz nasil kendi grubunuzun dc sinde beni banladıysanız benimde banlama hakkım var cünkü "Kendi" Discordum.

DF
1ncisi kim linç at diyor bilemem sizin grubunuzda ben yokum.2ncisi bu olaylar olmadan banlamadim.3ncüsu beni sevmiyorsan umursamiyorsan buraya yazmanin anlami ne kuyruk acın ne ? Siz nasil kendi grubunuzun dc sinde beni banladıysanız benimde banlama hakkım var cünkü "Kendi" Discordum.
Senin ettiğin kavganın veya tartışmanın hakkında en ufak bilgim bile yok, grubun senle bir sorunu var diye benim senle bir sorunum olacak diye bir şey ki yoktu. Ama şu kuyruk acısı lafın okadar anlamsız ki. Sence kuyruk acım olsa burada gelip düzgünce konuşmak, paketine iyi satışlar yazmak yerine nefret dolu sözler yazmaz mıydım? Olgun olmadığınız tam olarak ta buradan belli. Hala olayı uzatıyorsun ben uzatmayalım dedikçe, konunun altında bu tarz yorumlar bulunması hoş değil.

DF
Senin ettiğin kavganın veya tartışmanın hakkında en ufak bilgim bile yok, grubun senle bir sorunu var diye benim senle bir sorunum olacak diye bir şey ki yoktu. Ama şu kuyruk acısı lafın okadar anlamsız ki. Sence kuyruk acım olsa burada gelip düzgünce konuşmak, paketine iyi satışlar yazmak yerine nefret dolu sözler yazmaz mıydım? Olgun olmadığınız tam olarak ta buradan belli. Hala olayı uzatıyorsun ben uzatmayalım dedikçe, konunun altında bu tarz yorumlar bulunması hoş değil.
Senin anlamadığın şu seni discordumdan banlamam neden bu kadar üzdü ve neden bunu fivemtürke taşıma kararı aldin ?

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!