Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda gezin bulursunuz zaten sizin kullandığınız scriptler qb-core githubda bulunuyo diğeleride githubdan kolayca bulabilirsin entegresi vs de yok at çalıştır mantığı bu scriptler ve sen bunu yaparak paket yaptığını sanan bir kişisin
Forumda gezin bulursunuz zaten sizin kullandığınız scriptler qb-core githubda bulunuyo diğeleride githubdan kolayca bulabilirsin entegresi vs de yok at çalıştır mantığı bu scriptler ve sen bunu yaparak paket yaptığını sanan bir kişisin
dostum bu fix paketi neredeyse herkes satmaya kalkışıyor new core paket adında farklı birşey yapacaksa buyursun yapsın iyice qbtoesx dönemine döndü
hocam zaten adam insanlar için zamandan tasarruf yopmış +olarak millet satıyor buna benzer paketleri adam en azından satmıyor
Editleyerek CSS editör ile yaptım, çok fix New qb paket olmadığını herkes biliyor. Paylaştıktan Max 1 hafta sonra paket ile +20 sunucu açıldı bi kısmına ( bulabildiğimce ) ücretsiz yardım da ettim , esxleri New qb vb çevirdim . Satılık olsa paket haklısın ama ücretsize göre yorumlarını duzeltmelisin. İyi günler dilerim.
Uzun bir süre boyunca "FiveM" platformuna ara vermiştim forumun %80 civarı beni tanır. En son paketim 1 resmon değerlerine sahipti. Qbcore bir pakete göre resmon degerlerin çok iyi, başarılı bir paylaşım olmuş. Tebrik ederim..
Uzun bir süre boyunca "FiveM" platformuna ara vermiştim forumun %80 civarı beni tanır. En son paketim 1 resmon değerlerine sahipti. Qbcore bir pakete göre resmon degerlerin çok iyi, başarılı bir paylaşım olmuş. Tebrik ederim..
Bu problemi bende yaşıyorum mekanik scripti arızalı yada entegre değil çözemedim araştırıyorum farklı qb paketten script alıp entegre etmeyi deneyeceğim.