Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
🚀Wafline ile tanışın: Web Güvenliği ve DDoS Koruma Çözümü!🛡️
Hocam sistem güzele benziyorda siteye F5 atınca tekrar F5 atmamı istiyor yanındada (5) gibi birşey yazıyor sonra yine aynısı oluyor, dün gece saatlerinde yaşadım bunu sebebi nedir
Hocam sistem güzele benziyorda siteye F5 atınca tekrar F5 atmamı istiyor yanındada (5) gibi birşey yazıyor sonra yine aynısı oluyor, dün gece saatlerinde yaşadım bunu sebebi nedir
Merhabalar, değerli görüşleriniz için çok teşekkürler. FivemTurk bizden dün gece saatlerinde hizmet almaya başladı. Gelecekte sorun yaşanmaması adına FivemTurk'e özel konfigürasyonlar ayarlıyorduk o saatlerde. İşlemler gece tamamlanmış olup tekrarlanmayacaktır. İyi günler dileriz!