Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket benim google drive linkim pakette çoğu şeyi bozmuştum yayılırsa developer olmayan bilgisizler kullanmasın diye birazdan full fix paylaşacam iyi forumlar ?
Paket benim google drive linkim pakette çoğu şeyi bozmuştum yayılırsa developer olmayan bilgisizler kullanmasın diye birazdan full fix paylaşacam iyi forumlar ?
paketin drivesini kontrol edebilirsiniz bana ait pakette hiçbirşey bozulmuş halde değil nasıl kullanıyorlarsa öyledir paketin full fix hali zaten bu. Onun dışında tabiki sizde full fix diye paylaşıp paralıya koyabilirsiniz ?
Pakette bazı ana unsurlar bozuk halde, gcphone, inventory, weapons hatalı. Paket gayet güzel bir şekilde düzenlenmiş yapımcısının eline sağlık. Ayrıca server.cfg dosyasının içerisinde de mika adlı bir arkadaşın discord ismi bulunuyordu.
Pakette bazı ana unsurlar bozuk halde, gcphone, inventory, weapons hatalı. Paket gayet güzel bir şekilde düzenlenmiş yapımcısının eline sağlık. Ayrıca server.cfg dosyasının içerisinde de mika adlı bir arkadaşın discord ismi bulunuyordu.
Paket bulunup satılmaya kalkışıldı paket içerisinde yazılan isimler ondan kaynaklıdır bizde buna karşıt bedava dağıtıyoruz paketi kullanacak olan kişilere şimdiden iyi roller
Paket bulunup satılmaya kalkışıldı paket içerisinde yazılan isimler ondan kaynaklıdır bizde buna karşıt bedava dağıtıyoruz paketi kullanacak olan kişilere şimdiden iyi roller
Fix halini istiyorsanız paylaşın dostlar eşeklerle uğraşmayın vr 4.0 hali bu paket şimdiki pakete göre eski, çok şey değiştik pek işinize yaramaz ama lazım olursa kullanın.