Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PaketVixayV3 | QBCore | 0.8 PC Side Resmon | Güncel Paket
ula oğlum ne gereksiz charsın la ciddi diyorum tek takıldığın şey punkv ile injector yazmasımı JASHFKJAGFSAHJKGFHAFSGASHF valla götümle gülüyorum neyse ucubelere prim yok
gereksiz bir sovus zaten ama siz bilirsiniz ben esprisine bisey dedim bi anda injector yukseldi sakin olun amk gidin sizde fivem projenizi gelistirin gereksiz siktirik bir olay
gereksiz bir sovus zaten ama siz bilirsiniz ben esprisine bisey dedim bi anda injector yukseldi sakin olun amk gidin sizde fivem projenizi gelistirin gereksiz siktirik bir olay
Konuda kavga etmeniz ayrı mesele mrstonecutter senin ucubeliğin ayrı bir yere INJ3CT0R'ün kılı bile olamazsın yine her önüne gelene sallamaya başlamışsın gebeş kaplumbağa seni
Konuda kavga etmeniz ayrı mesele mrstonecutter senin ucubeliğin ayrı bir yere INJ3CT0R'ün kılı bile olamazsın yine her önüne gelene sallamaya başlamışsın gebeş kaplumbağa seni