Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanirim esx_inventoryhud kismindan aktif edilebiliyor. Normalde envanterinizde silah vesaire gozukuyor mudur acaba ? Mumkunse en son surum inventoryhud u indirip icerisine aktarin ayarlarinizi (css,config)
/openinventory <id> komutuyla yakinina gidip biriyle ticaret penceresi acabilir misiniz orada silahlar gozukecek mi ? eger gozukmuyor ise inventoryhud yuklemeniz gerekir tekrardan
f3d3r4ll bu arada uncuffedda bug var bakabilirmisin. Kelepçeyi çözüyor hemen geri baglıyor. Kodlara baktım ama sıkıntıyı göremedim. Ya pedle bir alakası var yada başka birşey
calısmıyor elleri çözülüyor gibi oluyor sonra geri baglı kalıyor skinde bir sıkıntı var galiba animasyon devreye girmiyor çözmede baska kullanan varmı bilmiyorum sorun bende mi acaba
İlk olarak tr lua dosyasının içi en olarak kalmış ve resource dan startını vermeyi unutmuşsun sanırım, ikinci olarak arkadaşın dediği gibi kelepçe çözme animasyonu işe yaramıyor aynı şekilde kalıyor. Bunun sebebi yürümenin aktif olması diye düşünüyorum, polis için zamanında onu yapmıştım ve aynı sıkıntı olmuştu, kodu değiştirip tekrar deneyeceğim olursa bildiririm burdan.