Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ücretsiz Sorunsuz OneSync+ 128 Kişiye Tamamen Optimize Şehir/Kasaba Sunucu Paketleri
Whitelist verirken kendime her yerden kendi steam hex id ile ayarladım ancak whitelist'li değilsin ahatsı veriyor nereyi unuttum acaba? sql'den de ekledim. Halen kayıtlı değilsin diyor
Whitelist verirken kendime her yerden kendi steam hex id ile ayarladım ancak whitelist'li değilsin ahatsı veriyor nereyi unuttum acaba? sql'den de ekledim. Halen kayıtlı değilsin diyor
o şekilde yaptım ardından onesync whitelist hatası verdi
onesync yüzündenmiş kapattım düzeldi teşekkürler.
ayrıca arabaya binince km/h ve mph yazıyor onları kaldırıp speedometer kurdum ama çakıştılar hangi resource'u silmem gerekiyor ?
o şekilde yaptım ardından onesync whitelist hatası verdi
onesync yüzündenmiş kapattım düzeldi teşekkürler.
ayrıca arabaya binince km/h ve mph yazıyor onları kaldırıp speedometer kurdum ama çakıştılar hangi resource'u silmem gerekiyor ?