- Discord
- reschit
Yaptığım işleri ücretsiz paylaşmaya devam ediyorum, fivemi bıraktım ama belki paylaştıklarımızla biraz olsun değişiklik ve kalite katabiliriz. Discord entegreli bir whitelist & perm başvuru panelidir. V2 sürümünü satışını yaptığım için paylaşmıycam fakat ilk yaptığım hali de işinizi fazlasıyla görür. Editleyip kendisininmiş gibi satmaya çalışan olursa uyarayım asıl alanım 11 yıldır PHP & JS yani her türlü açığını bulur sattığı & açtığı her siteyi mahvederim para kazanmanız için değil işinize yarıyorsa kullanmanız için paylaşıyorum
Kurulum:
/panel/includes/discord.php'ye discord tokeninizi, giriş yapanlara hangi rol verilecekse idsini, kanal idnizi vs. yazıyorsunuz.
config.php'ye database bilgilerinizi yazın.
reschitAPI.php'yi sunucunuzda xampp/htdocs klasörüne atın ve xampp'ten apacheyi startlayın.
includes/User.php'de reschitApi.php'nin linkini girin kendi sunucu ip adresinize göre.
Site üzerinden discord ile giriş yaptıktan sonra veritabanında üyeliğinizin permini 4 yapın admin olacaksınız.
Kurulum:
/panel/includes/discord.php'ye discord tokeninizi, giriş yapanlara hangi rol verilecekse idsini, kanal idnizi vs. yazıyorsunuz.
config.php'ye database bilgilerinizi yazın.
reschitAPI.php'yi sunucunuzda xampp/htdocs klasörüne atın ve xampp'ten apacheyi startlayın.
includes/User.php'de reschitApi.php'nin linkini girin kendi sunucu ip adresinize göre.
Site üzerinden discord ile giriş yaptıktan sonra veritabanında üyeliğinizin permini 4 yapın admin olacaksınız.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: