Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket(ÜCRETSİZ) QB TO ESX ENVANTER | SORUNSUZ TEMEL PAKET
Envanterin fonksiyonlarında her gerçekleştirdiğiniz olaydan sonra updateinventory atmıyor o yüzden o sorunla karşılaşıyorsunuz, dilerseniz
TriggerClientEvent("inventory:client:UpdatePlayerInventory", src, false)
bu eventi kullanarak updateinventory atmasını sağlayabilirsiniz.
tgemre
Envanterin fonksiyonlarında her gerçekleştirdiğiniz olaydan sonra updateinventory atmıyor o yüzden o sorunla karşılaşıyorsunuz, dilerseniz
TriggerClientEvent("inventory:client:UpdatePlayerInventory", src, false)
bu eventi kullanarak updateinventory atmasını sağlayabilirsiniz.
[/QUOTE]
Tam olarak nasıl yapabiliriz örnek gösterebilir misiniz
Şöyle bir sorun var örnek vereyim cash itemini slot 1 e koyuyorum mesela araba yıkama görüyor ama alta aldığımda hatalar almaya başlıyorum 1 slota koyuyorum yine sorun olmuyor nasıl çözerim
Kod ile item nasıl vereceğim birde kendime cmd üzerinden setgroupla her ne kadar yetki versem /car ile araç çıkartamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Admin menüsüyle item verince verildi diyor ama envanterime gelmiyor.
Kod ile item nasıl vereceğim birde kendime cmd üzerinden setgroupla her ne kadar yetki versem /car ile araç çıkartamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Admin menüsüyle item verince verildi diyor ama envanterime gelmiyor.