Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizin gibiler beni nereye koyarsa koysun konumum insanların gözünde değişmiyecek, sen ve senin gibi kuklalar karşıma çok çıktı sahibi ne derse onu yapan tayfalar.. Herkesin görüşleri farklı olabilir. Kimisi kukla olur kimisi Umut Şimdi konuyu uzatma ben projelerime sende kuklalığına devam et.
Sizin gibiler beni nereye koyarsa koysun konumum insanların gözünde değişmiyecek, sen ve senin gibi kuklalar karşıma çok çıktı sahibi ne derse onu yapan tayfalar.. Herkesin görüşleri farklı olabilir. Kimisi kukla olur kimisi Umut Şimdi konuyu uzatma ben projelerime sende kuklalığına devam et.
1 ay önce fivem türke kayıt olmuşsun 2019 dan beri burdayım kimsenin kuklası değilim eski konularıma bakabilirsinde ben bu arkadaşın konusunda ilk defa girdim bazı şeyleri gördüğün gibi sallıyorsun demekki sizin gibi insanlar fivemtürkü fivemi bozuyor malesef artık eski fivemi özlüyoruz yeni gelen meyveloperlar fivemi terketmeli. Başta sen olmak üzere... Kimin paketini editleyecekain gene bakalım zaman gösterecek
Paket geliştiricisi : agodevz
Paket Development : Devz Workshop
Not : Chen'den alıp azcık editleyip saldım sonra paylaşıldı, paylaştıkları zamanda paketi silmemin üzerinden 2 ay geçmişti bir sorunuz olursa gg/devz gelebilirsiniz ücretsiz yardımcı oluruz.
Bu paketi kullanmak yerine ZXRP Paketini kullanmak daha mantıklı. ZXRP Paketini bende gayet çok sevmekteyim ve paranız yoksa ZXRP nin paketini kullanmanızı öneririm. Çok azıcık bile bilginiz olsa pakette 3, 4 hata var o kadar zaten halledersin çok basitler. Linkini bırakıyorum. İyi günler.
Paket Devz Workshop Ekibi tarafından geliştirilme aşamasındaydı ve bırakıldı, free yardım ve destek için sunucumuza gelebilirsiniz.
Development : Devz Workshop