Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket(ÜCRETSİZ) M3 INVENTORY | INFINITY ALTYAPI | TEMEL PAKET
motelin gardrobunu açmaya çalışınca esx datastore hata veriyor kendi paketimde böyle bir sorun yok neden olabilir bir fikriniz var mı discorddan yardımcı olur musunuz ! Fryszbee#6550
Kankiler buyrun yararlanın umarım işinizi görür. M3 envanter ve m3 admin kurulu ve sorunsuz çalışıyor. Bu paylaşımdan sonra eminimki bir çok kişi paket üstüne yoğunlaşıp paketi satışa çıkaracak. Bunu engelleyemem zaten çok alışılmadık bir durumda değil. En azından temeli credit verirseniz sevinirim. İyi kullanımlar 2 - 3k'ya satanlara inat.
Paket hakkındaki sorularınızı veya paylaşmamı istediğiniz scriptleri, paketleri discord üzerinden belirtebilirsiniz. Konu ilgi alırsa infinity qbus temel paylaşabilirim.
Uploadım kötü olduğu için vt koyamıyorum birisi yapıp atarsa iyi olur.
BlipsBuilder diye bir script ekledim start BlipsBuilder diye de ekledin server.cfg'ye ama kendime superadmin versem bile cmd'den /blipsbuilder yazınca bir şey çıkmıyor. Data'dan user'dan ise de kendimi göremiyorum. rica etsem yardım eder misiniz? weapon#8660
Kankiler buyrun yararlanın umarım işinizi görür. M3 envanter ve m3 admin kurulu ve sorunsuz çalışıyor. Bu paylaşımdan sonra eminimki bir çok kişi paket üstüne yoğunlaşıp paketi satışa çıkaracak. Bunu engelleyemem zaten çok alışılmadık bir durumda değil. En azından temeli credit verirseniz sevinirim. İyi kullanımlar 2 - 3k'ya satanlara inat.
Paket hakkındaki sorularınızı veya paylaşmamı istediğiniz scriptleri, paketleri discord üzerinden belirtebilirsiniz. Konu ilgi alırsa infinity qbus temel paylaşabilirim.
Uploadım kötü olduğu için vt koyamıyorum birisi yapıp atarsa iyi olur.