Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket(ÜCRETSİZ) M3 INVENTORY | INFINITY ALTYAPI | TEMEL PAKET
knk demek istediğim su item verme gibi seyler /giveitem komutları var fakat cmd üzerinden kendimizie admin veremediğimiz için giveitem revive vb komutlarını kullanamıyorum
knk demek istediğim su item verme gibi seyler /giveitem komutları var fakat cmd üzerinden kendimizie admin veremediğimiz için giveitem revive vb komutlarını kullanamıyorum
satsınlar problem değil benim için ( kendilerini geliştirsinler yeter) ama temeli credit gösterirlerse sevinirim yoksa zaten insanların kullanması için paylaştım. Lafım temeli kullanıp ardından ben yaptım diyenlere
satsınlar problem değil benim için ( kendilerini geliştirsinler yeter) ama temeli credit gösterirlerse sevinirim yoksa zaten insanların kullanması için paylaştım. Lafım temeli kullanıp ardından ben yaptım diyenlere
Anlıyorum. Ben şahsen eğer bu altyapıda yapsaydım credit geçerdim ama sorun şu. bi şey yapıp yapamadığını kontrol etmeden niye para veriyor bizim millet. biraz akkılı olun ya; velet falan demiyorum, hiçbirşey bilmeyenler paket satıyor. siz ondan bi script yazmasını isteyin. bu kadar
Anlıyorum. Ben şahsen eğer bu altyapıda yapsaydım credit geçerdim ama sorun şu. bi şey yapıp yapamadığını kontrol etmeden niye para veriyor bizim millet. biraz akkılı olun ya; velet falan demiyorum, hiçbirşey bilmeyenler paket satıyor. siz ondan bi script yazmasını isteyin. bu kadar gelin bu adama size yapamadığınız yerlerde yardım etsin yazsın