Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum aynı hatayı bi aralar bende arıyordum 2 kez yeni key açtım denedim ve olmadı 3 üncü kez açtım key oldu ama sende olurmu bilmiyorum bende işe yaramıştı.
Arkadaşlar Selam,Ekli dosyayı görüntüle 43450Durduk Yere Bu hatayı Alıyorum Key'ikaç kez Kontrol etmeme rağmen dediği şeyleride yaptım olmadı yardım edebilcek biri varmıdır
es_extended içinde server> main.lua da olması lazım tam olarak hatırlamıyorum ama ora bir bak oradaki license olanları steam e çavir şuan rockstar dan giriş sağlamanı istiyor license yerine steam yazarsan steam ile giricektir.
Arkadaşlar Selam,Ekli dosyayı görüntüle 43450Durduk Yere Bu hatayı Alıyorum Key'ikaç kez Kontrol etmeme rağmen dediği şeyleride yaptım olmadı yardım edebilcek biri varmıdır