Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar uzun zamandır geliştirdiğim ve planladığım bir şeydi yaptım sonunda.Biliyorsunuz ki 1-2 gün önce blacklist weapon eklentimi paylaşmıştım ve bu da onun devamı niteliğinde.Aşşağıdaki videodeki gördüğünüz herşey engelleniyordur.Şimdi asıl sizin sormak istediklerinizi ben cevaplayayım :
Neden Free ? : Çünkü biliyorsunuz ki fivem de çok hile var ve katkım olsun diye böyle bir projem vardı başarı ile tamamladığımı düşünüyorum.
Gerçekten Bütün hilelere dayanıklımı : Tabikide hayır elime bütün hile menüleri maalesef geçmedi methodları pek iyi bilmiyorum ama yukarıda yazdıklarımı engelleyeceğini düşünüyorum.
Not : Dediğim gibi amacım bir nebze sunucularınızı rahatlatmak zaten bi kazancım yok ücretsiz paylaşıyorum.Umarım işinize yarar beğenirsiniz önerilerinizi yorumlara bekliyorum.