- Discord
- G3VEZE#7918
Selamlar uzun zamandır geliştirdiğim ve planladığım bir şeydi yaptım sonunda.Biliyorsunuz ki 1-2 gün önce blacklist weapon eklentimi paylaşmıştım ve bu da onun devamı niteliğinde.Aşşağıdaki videodeki gördüğünüz herşey engelleniyordur.Şimdi asıl sizin sormak istediklerinizi ben cevaplayayım :
Neden Free ? : Çünkü biliyorsunuz ki fivem de çok hile var ve katkım olsun diye böyle bir projem vardı başarı ile tamamladığımı düşünüyorum.
Anticheatin Özellikleri nelerdir :
- BlackListExplosions
- BlacklistedWeapons
- AntiWords
- BlacklistProps
- BlacklistVehicles
- BlacklistPeds
- BlacklistEvent ( Yakında gelecektir üzerinde çalışmalarım sürüyor )
Gerçekten Bütün hilelere dayanıklımı : Tabikide hayır elime bütün hile menüleri maalesef geçmedi methodları pek iyi bilmiyorum ama yukarıda yazdıklarımı engelleyeceğini düşünüyorum.
Not : Dediğim gibi amacım bir nebze sunucularınızı rahatlatmak zaten bi kazancım yok ücretsiz paylaşıyorum.Umarım işinize yarar beğenirsiniz önerilerinizi yorumlara bekliyorum.
Script boşta iken yediği resmon değeri :
Discord Log Sistemi :
Auto kick sistemi :
Kolay Config.lua edit bölümü :
İNDİRME LİNKİ :
TANITIM VİDEOSU :
DİSCORD ADRESİM :
Neden Free ? : Çünkü biliyorsunuz ki fivem de çok hile var ve katkım olsun diye böyle bir projem vardı başarı ile tamamladığımı düşünüyorum.
Anticheatin Özellikleri nelerdir :
- BlackListExplosions
- BlacklistedWeapons
- AntiWords
- BlacklistProps
- BlacklistVehicles
- BlacklistPeds
- BlacklistEvent ( Yakında gelecektir üzerinde çalışmalarım sürüyor )
Gerçekten Bütün hilelere dayanıklımı : Tabikide hayır elime bütün hile menüleri maalesef geçmedi methodları pek iyi bilmiyorum ama yukarıda yazdıklarımı engelleyeceğini düşünüyorum.
Not : Dediğim gibi amacım bir nebze sunucularınızı rahatlatmak zaten bi kazancım yok ücretsiz paylaşıyorum.Umarım işinize yarar beğenirsiniz önerilerinizi yorumlara bekliyorum.
Script boşta iken yediği resmon değeri :
Discord Log Sistemi :
Auto kick sistemi :
Kolay Config.lua edit bölümü :
İNDİRME LİNKİ :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
TANITIM VİDEOSU :
DİSCORD ADRESİM :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: