Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
marketten eşya alırken eşyayı almıyor mesela
InvokeNative: execution failed : Argument at index 1 was null. gibi bir hata mevcut
script host failed falan diyor
Herhangi bir eşya almaya çalıştığımda aynen bu hatalar beliriyor arkadaşlar.
pakette hiç bir sorun yok arkadaşlar. Ufak tefek script hataları var onlarıda değiştirin düzelir. ama öyle çok büyük sorunlar yok. hatta sorun sayılacak şeyler bile değil o ufak tefek şeyler. Kurulumu siz yapamıyorsunuz o hatalar ondan dolayı. Arkadaş belirtmiş 2 tane data var ikisinide kurun diye. İki datayıda kurun düzelecek herşey. Ben kurdum gayet güzel çalışıyor. Emekleri çöpe götüren bir olay yaşadın arkadaşım.. Geçmiş olsun..
marketten eşya alırken eşyayı almıyor mesela
InvokeNative: execution failed : Argument at index 1 was null. gibi bir hata mevcut
script host failed falan diyor
pakette hiç bir sorun yok arkadaşlar. Ufak tefek script hataları var onlarıda değiştirin düzelir. ama öyle çok büyük sorunlar yok. hatta sorun sayılacak şeyler bile değil o ufak tefek şeyler. Kurulumu siz yapamıyorsunuz o hatalar ondan dolayı. Arkadaş belirtmiş 2 tane data var ikisinide kurun diye. İki datayıda kurun düzelecek herşey. Ben kurdum gayet güzel çalışıyor. Emekleri çöpe götüren bir olay yaşadın arkadaşım.. Geçmiş olsun..
Abi kurulumu nasıl yanlış yapıyorum zaten kurulumda ne var belli bir klasöre çıkarıyorum server.cfg kendime göre düzenliyorum(mysql gibi) databaseleri yüklüyorum 2 sinide mf dna tracker hata veriyor onu kapatıyorum hatta. her zaman yaptığım gibi kuurlum yapıyorum.paket güzel ama bu hatanın basit bir çözümü olmalı..
Herkese merhaba.Dün çoğu insanın açılan konuyu gördüğünü varsayarak konuşuyorum.****** adı altında satılan paket bana ait olduğunu ve benden izinsiz bir şekilde satılıyordu/paylaşılıyordu.Yetkililere ulaşarak paketin bana ait olduğunu kanıtladım.Paketi çoğu kişinin eline geçtiğini düşündüğümden dolayı an itibari ile satışı durdurup forumda paylaşma kararı aldım.Umarım çoğunuzun işine yarar ve evet biliyorum bazı insanlar üstüne bir kaç şey ekleyip yok benim tarzı konuşacaklar veya satmaya kalkışacaklar.Umarım olmaz diyorum.Konu hakkında bana yardım ettikleri için Yordi ve nitroS'a teşekkür ediyorum.Paket hakkında herhangi bir destek sağlamıyorum.Upload'ım kötü olması sebebiyle VTkoyamıyorum başkası benim yerime koyarsa sevinirim.
Paket gayet temiz bir şekilde çalışıyor arkadaşlar f3 menusundeki meslek kombinasyonlarını kendinize göre ayarlamanız gerekiyor ellerine sağlık dostum paket için teşekkür ederim bu pakette kashacters kullandınmı ben yükleyince esx sakin hata veriyor çözemedim onu tekrardan eline sağlık
bu hatayı alan arkadaşlar için çözüm:
ilk baştan server-files adlı dosyanın içerisinde ki SQL dosyasını injekte edin, ondan sonra verilen sql'i injekte edin sorununuz çözülüyor