Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şahıs 1 yıllık discord moderatörüm olur (bitch relaxs) lisans sistemim olan DEVLAUNCHERV2 sisteminin source kodlarını üzerinde çalışma yaptığım makineye bir şekilde erişip soruce kodlarını kendi bilgisayarına yüklemiştir. Kişinin yaşı çok küçüktür herhangi bir ticari ilişkide bulunmayın
sunucu bile açıldı bu paketle hala tatava yapmaya devam mı ediyorsunuz
139 script var
ms değerleri 1.9 ile 2.3 arasında
dediğim gibi mapler / araçlar / euplar / crash dosyaları / cache silindiği için bu kadar düşük.
paketi zipten çıkartınca 512mb oluyor
şahıs 1 yıllık discord moderatörüm olur (bitch relaxs) lisans sistemim olan DEVLAUNCHERV2 sisteminin source kodlarını üzerinde çalışma yaptığım makineye bir şekilde erişip soruce kodlarını kendi bilgisayarına yüklemiştir. Kişinin yaşı çok küçüktür herhangi bir ticari ilişkide bulunmayın
sunucu bile açıldı bu paketle hala tatava yapmaya devam mı ediyorsunuz
139 script var
ms değerleri 1.9 ile 2.3 arasında
dediğim gibi mapler / araçlar / euplar / crash dosyaları / cache silindiği için bu kadar düşük.
paketi zipten çıkartınca 512mb oluyor Ekli dosyayı görüntüle 52412
paketi indirdim sorunsuz kurdum fakat 10-20 dakikalık oynayışımda gördüğüm hataları listeleyeceğim
polis cephaneliğinden silah alınmıyor
telefon kullanılmıyor
galeriden araç alınmıyor
paketi indirdim sorunsuz kurdum fakat 10-20 dakikalık oynayışımda gördüğüm hataları listeleyeceğim
polis cephaneliğinden silah alınmıyor
telefon kullanılmıyor
galeriden araç alınmıyor
database'de item tablosuna iyi bak silah kodları farklı olabilir küçük veya büyük yazılmış olabilir. Telefonunu değiştirebilirsin forumda bir sürü telefon scsi paylaşıldı zaten ve galeriden araç alma çalışıyor bankanda para olması gerekiyor