Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu içerisindeki virüs total bağlantısı başka foruma yönlendirme yaptığı için, konu sahibinin profiline uyarı puanı eklenmiştir.
Virüs Total bağlantısını 12 saat içerisinde güncellemeniz gerekmekte!
Konu içerisindeki virüs total bağlantısı başka foruma yönlendirme yaptığı için, konu sahibinin profiline uyarı puanı eklenmiştir.
Virüs Total bağlantısını 12 saat içerisinde güncellemeniz gerekmekte!
jasdaslşdkas benim değil bu paket viber free paketi bu ben viber free paketi üzerinde çalışıp zaten temel bi paket oldugu gibi satışa sunulmaz üzerinde çalışıp normalde satmıyacaktım serverimde oynayan birisi baktım paketi satıyormusun diyince ilk ona sattım sonra başkası geldi böyle böyle sattım gayet memnun kaldılar hani viber - free drekt olarak satılıcak bir paket değil bunu söylüyorum gerekli açıklama yaptığımı varsayıyorum + discord'da satıyorum sitede değil bu çocuğa koyan ne bilmiyorum.
gaunthlow- bebeim biz developerız ya altyapı çalıntı ama yeminime kuran kendi paketim
müşteri- bende scriptlerde viber görünce viberin paketi zannetmiştim
gaunthlow- bebeim biz developerız ya altyapı çalıntı ama yeminime kuran kendi paketim
Gerçekten yazık la 1 müşteri kaybettin girdiğin triplere bak 5 kuruşluk hostunu insanlara yediriyorsun önermiyorum kimseye + bu benim şuanki satışta olan paketim değil