- Discord
- fAemeister. #6898
FAE - NPC Saygınlık Sistemi
NPC'lerle olan ticareti biraz zorlaştırmak ve daha gerçekçi hale getirmek için bugün bir proje tasarladım.
Oyuncu NPC ile alışveriş yaptıkça belirli oranlarda saygınlık kazanıyor ve saygınlık puanlarına göre NPC'den eşya alabiliyor
Tamamen geliştirilebilir bir sistem olup istediğiniz gibi eşyaları düzenleyebilir/yeni seviyeler ekleyebilirsiniz, sizin yaratıcılığınıza bırakıyorum.
Kurmak için
Aşağıda verdiğim SQL sorgusunu okutup
start fae-npc şeklinde server.cfg'ye işlerseniz sıkıntısız çalışacaktır.
Düzenlemek için
Config dosyasından NPC koordinatını, satılan eşyalar gibi çoğu şeyi ayarlayabilirsiniz.
Henüz Görmediyseniz HUMANE-LAB RAID isimli projeme de göz gezdirmek isteyebilirsiniz
fae-humane lab soygunu
Projelerim hakkında daha fazla bilgi almak için bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz:
fAemeister.#6898
NPC'lerle olan ticareti biraz zorlaştırmak ve daha gerçekçi hale getirmek için bugün bir proje tasarladım.
Oyuncu NPC ile alışveriş yaptıkça belirli oranlarda saygınlık kazanıyor ve saygınlık puanlarına göre NPC'den eşya alabiliyor
Tamamen geliştirilebilir bir sistem olup istediğiniz gibi eşyaları düzenleyebilir/yeni seviyeler ekleyebilirsiniz, sizin yaratıcılığınıza bırakıyorum.
Kurmak için
Aşağıda verdiğim SQL sorgusunu okutup
start fae-npc şeklinde server.cfg'ye işlerseniz sıkıntısız çalışacaktır.
Kod:
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `faerespect` (
`identifier` varchar(255) NOT NULL,
`respect` int(11) DEFAULT NULL,
PRIMARY KEY (`identifier`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8mb4;
Düzenlemek için
Config dosyasından NPC koordinatını, satılan eşyalar gibi çoğu şeyi ayarlayabilirsiniz.
Henüz Görmediyseniz HUMANE-LAB RAID isimli projeme de göz gezdirmek isteyebilirsiniz
fae-humane lab soygunu
Projelerim hakkında daha fazla bilgi almak için bana Discord üzerinden ulaşabilirsiniz:
fAemeister.#6898
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: