Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önemli olan paket paylaşım degil paketin kaç kişi kaldırdıgı önemli siz test etinizmi kaç kişi kaldırıyor kesin birşey söyleyin ki ona göre indireyim ona göre güzel yorum yapayım tşkler.
Önemli olan paket paylaşım degil paketin kaç kişi kaldırdıgı önemli siz test etinizmi kaç kişi kaldırıyor kesin birşey söyleyin ki ona göre indireyim ona göre güzel yorum yapayım tşkler.
hatırladınmı beni abi ben repsol rp de beni kayıt etmiştin arkadaşlarımla adım mertti o dc kapandı yeni discordum bu isimsizler#9861 istersen ekle açalım bi sunucu
hatırladınmı beni abi ben repsol rp de beni kayıt etmiştin arkadaşlarımla adım mertti o dc kapandı yeni discordum bu isimsizler#9861 istersen ekle açalım bi sunucu