Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylaşım[ÜCRETSİZ] Animasyonlu İllegal Doktor | bt_illegaldoctor
Dostum 1 githubda paylaştığın bir şeyi neden rarlıyorsun 2 zaten paylaşılmış bir şeyi kordinatını değiştirerek niye adını ekliyorsun 3 githubda paylaştığın bir şeyi neden şifreliyorsun şaka gibi valla
Dostum 1 githubda paylaştığın bir şeyi neden rarlıyorsun 2 zaten paylaşılmış bir şeyi kordinatını değiştirerek niye adını ekliyorsun 3 githubda paylaştığın bir şeyi neden şifreliyorsun şaka gibi valla
tamam kanka onu görmedimde sen 1 saatte sadece kordinat mı değiştirdin .+ olarak kordinat değiştirmen scriptin başına baki telli yazabileceğin anlamına gelmiyor çalıntı paket gibi bişey yani
tamam kanka onu görmedimde sen 1 saatte sadece kordinat mı değiştirdin .+ olarak kordinat değiştirmen scriptin başına baki telli yazabileceğin anlamına gelmiyor çalıntı paket gibi bişey yani
Dostum amacın ne ? konu kapalı zaten 1 ay olmuş yeni yorum yapıyorsun hemde madem bu şekil düşünüyorsun kullanma ? bu kadar basit yaani bir iyice bakmadan senin gibiler yorum attığı için kapattım saten anim farklarını detaylı bakınca görebilirsin