Merhaba Arkadaşlar İyi Günler Yeni Qb-Core Paketimi tanıtmak isterim Credit Olarak KralxlQb 'Den esinlendim
ve kullanığım scriptleri Vardır Bana Bu şansı tadınığı için ona teşekkür ederim İzinlerim alınmıştır.Şimdi
ilk başta yine kendimi tanıtayım bir iş yaparken en önemli şey karşıya ilk kendini pazarlamaktır (yanlış anlamayın
pe.... değilim ) Paketimde çoğu şey şuan fix herhangi bir sorun gözükmüyor resmon değeride 1.0 daha iyi bir bilgisayar
ile daha az değerler alınabilir tabikide 250 oyuncuya kadar desteklemektedir.21 Yaşındayım 3 Senedir Fivem
ortamında iş yapmaktayım azbuçuk tanınıyorum benim en önemli amacım Düzgün Ve Saygılı Bir iş yapmaktır.Şu ana
kadar hizmet verdiğim kimseye yalan söylemedim ve kendimi dürüst bir şekilde anlattım ondan ötürü çoğu kişi memnundur.
Evet Pakete Geçebiliriz
Legal Meslekler
Sheriff
Polis
Ems
Mechanic
TAVUKÇULUK
Odunculuk
Maden
ÜZÜM TOPLAMA
Balıkçılık
DOMATES TOPLAMA
MARUL TOPLAMA
HAVUÇ TOPLAMA
PORTAKAL TOPLAMA
Avcılık
İllegal Meslekler
?Uyuşturucu
? Uyuşturucu Üretimi
? Detaylı Köşe Tut sistemi
? Madde - X
? Market Soygunu
? EV soygunu
? Küçük Banka Soygunu
? Büyük Banka Soygunu
? Atm Soygunu
Diğer Detaylar
Stocklu Yeni Galeri Sistemi
Güncel Nopixel Fps Düşürmeyen Araçlar np-pursiut Dahil
Sorunsuz Her İtemin Bilgisi Bulunduğu QB-inventory
Sorunsuz Yeni Target Sistemi
Polisler İçin Kullanılabilir El kitapçığı
Güncel /hud Optimizasyonlu Sorunsuz Hud
Galerici Var İken Kullanılamayan Sadece Category Olan Güncel Galeri
Mekanik Var iken Tamir Yapılmayan mekanik Sistemi
İban Sistemli VakıfBank Temin ediceğiniz Kredi kartı başkalarına geçer ise Paralarınızı Bankadan Çekebilirler
Fitness Sistemi Yaptığınız Kadar Gücünüz Artar Ve Yumruk İle hasar vermeniz artar
Deniz Altı Kiralama Tekne Bot Satın Alma Yerleri
Güncel Sorunsuz Polis Ve Ems Tabletleri
Tohumlu Uyuşturucu Üretme 4 Farklı Senaryo
Nos Ve Tuner Chip Sistemi Sayesinde Araçlara Mod yapma
İllegal Bir aileye Katılma Görevi Görev Sonucunda Ailenin verdiği şeyleri yaparak money Kazan
Daha Keşfetmediğiniz Bir Sürü Script Bulunmakta Umarım Beğenmişşinizdir Tekrardan Söylüyorum Kralx Den yardım aldım
Teşekkür Ediyorum ona Paketin Her türlü arkasındayım herhangi bir sorunda ilgilenmekten zevk duyarım eleştirilerede açığım
tabikide onun paketine bunun paketine benziyor diyebilirsiniz Fakat Clientside tarafıda mevcut olduğu için lütfen
eleştirirken düşünüp yapınız tabikide bu paket böyle kalmıyacak her türlü gelişimi sağlancak benim en önemli vizyonum
Uygun Fiyattır İyi Günler..
Daha Fazla resim için Discord sunucumu Ziyaret ediniz
ve kullanığım scriptleri Vardır Bana Bu şansı tadınığı için ona teşekkür ederim İzinlerim alınmıştır.Şimdi
ilk başta yine kendimi tanıtayım bir iş yaparken en önemli şey karşıya ilk kendini pazarlamaktır (yanlış anlamayın
pe.... değilim ) Paketimde çoğu şey şuan fix herhangi bir sorun gözükmüyor resmon değeride 1.0 daha iyi bir bilgisayar
ile daha az değerler alınabilir tabikide 250 oyuncuya kadar desteklemektedir.21 Yaşındayım 3 Senedir Fivem
ortamında iş yapmaktayım azbuçuk tanınıyorum benim en önemli amacım Düzgün Ve Saygılı Bir iş yapmaktır.Şu ana
kadar hizmet verdiğim kimseye yalan söylemedim ve kendimi dürüst bir şekilde anlattım ondan ötürü çoğu kişi memnundur.
Evet Pakete Geçebiliriz
Legal Meslekler
Sheriff
Polis
Ems
Mechanic
TAVUKÇULUK
Odunculuk
Maden
ÜZÜM TOPLAMA
Balıkçılık
DOMATES TOPLAMA
MARUL TOPLAMA
HAVUÇ TOPLAMA
PORTAKAL TOPLAMA
Avcılık
İllegal Meslekler
?Uyuşturucu
? Uyuşturucu Üretimi
? Detaylı Köşe Tut sistemi
? Madde - X
? Market Soygunu
? EV soygunu
? Küçük Banka Soygunu
? Büyük Banka Soygunu
? Atm Soygunu
Diğer Detaylar
Stocklu Yeni Galeri Sistemi
Güncel Nopixel Fps Düşürmeyen Araçlar np-pursiut Dahil
Sorunsuz Her İtemin Bilgisi Bulunduğu QB-inventory
Sorunsuz Yeni Target Sistemi
Polisler İçin Kullanılabilir El kitapçığı
Güncel /hud Optimizasyonlu Sorunsuz Hud
Galerici Var İken Kullanılamayan Sadece Category Olan Güncel Galeri
Mekanik Var iken Tamir Yapılmayan mekanik Sistemi
İban Sistemli VakıfBank Temin ediceğiniz Kredi kartı başkalarına geçer ise Paralarınızı Bankadan Çekebilirler
Fitness Sistemi Yaptığınız Kadar Gücünüz Artar Ve Yumruk İle hasar vermeniz artar
Deniz Altı Kiralama Tekne Bot Satın Alma Yerleri
Güncel Sorunsuz Polis Ve Ems Tabletleri
Tohumlu Uyuşturucu Üretme 4 Farklı Senaryo
Nos Ve Tuner Chip Sistemi Sayesinde Araçlara Mod yapma
İllegal Bir aileye Katılma Görevi Görev Sonucunda Ailenin verdiği şeyleri yaparak money Kazan
Daha Keşfetmediğiniz Bir Sürü Script Bulunmakta Umarım Beğenmişşinizdir Tekrardan Söylüyorum Kralx Den yardım aldım
Teşekkür Ediyorum ona Paketin Her türlü arkasındayım herhangi bir sorunda ilgilenmekten zevk duyarım eleştirilerede açığım
tabikide onun paketine bunun paketine benziyor diyebilirsiniz Fakat Clientside tarafıda mevcut olduğu için lütfen
eleştirirken düşünüp yapınız tabikide bu paket böyle kalmıyacak her türlü gelişimi sağlancak benim en önemli vizyonum
Uygun Fiyattır İyi Günler..
Daha Fazla resim için Discord sunucumu Ziyaret ediniz
Son düzenleme: