Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket[ÜCRETLİ] M3 QB EDİT | İNFİNİTY | +128 TEST EDİLDİ
kanka bu fotoğraf ne zaman:d? 2020 Kasım ayı yani aradan tam tamına 8 ay geçmiş, 8 ayda insanlar neler neler öğreniyor, ama sen öğrenememişsin herhalde, m3-to-qb gibi birşey yok, ya css'i değiştirsin m3 qbcss dersin yada esx to m3 dersin farklı bir açıklaması olamaz :d
kanka bu fotoğraf ne zaman:d? 2020 Kasım ayı yani aradan tam tamına 8 ay geçmiş, 8 ayda insanlar neler neler öğreniyor, ama sen öğrenememişsin herhalde, m3-to-qb gibi birşey yok, ya css'i değiştirsin m3 qbcss dersin yada esx to m3 dersin farklı bir açıklaması olamaz :d
Ben m3-to-qb diye bişey var demedimki yanlış yazdıgımı belirttim zaten
ve 8 ayda bişey öğrenememişim keske düzgün yazsaymısım baslıgı ya KIAFJIODSAIFDFJSAD0JFJ09*FDJ09*FD9J0FD90FD
Ben m3-to-qb diye bişey var demedimki yanlış yazdıgımı belirttim zaten
ve 8 ayda bişey öğrenememişim keske düzgün yazsaymısım baslıgı ya KIAFJIODSAIFDFJSAD0JFJ09*FDJ09*FD9J0FD90FD
birşey öğrenip öğrenememen beni alakadar etmez, paket satış konundaki başlıkta ne yazıyorsa ben ona göre bir yorum yaparım. m3-to-qb diye birşey olmadığı için komiğime gitti ve yazmak istedim, yanlış yazman beni alakadar etmez, 8 ay içerisinde birşey öğrenip öğrenememen de beni alakadar etmiyor, yani var olan scriptlerin adını değiştirerek bir yere gelemezsin xd