Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eğer alıcı olsaydım paket üzerinde yapılan en küçük css değişikleri bile beni maneviyat / özen gösterme açısından çok etkilerdi tebrik ederim iyi satışlar
eğer alıcı olsaydım paket üzerinde yapılan en küçük css değişikleri bile beni maneviyat / özen gösterme açısından çok etkilerdi tebrik ederim iyi satışlar
Öncelikle değerli yorumun için çok teşekkürler dediklerine kesinlikle katılıyorum bence artık birçok kişi özen gösterilmeyen paketlerden bıkmıştır fazla bi css bilgim olmasa bile yarım yamalak bişeyler yapmaya çalıştım tekrardan yorumun için teşekkür ederim
Genel olarak her eklenen script'e log eklenmeye devam ediyor şuanki loglar aşağıda mevcuttur, bu log sistemi ile şüphelendiğiniz oyuncuya yakın takip yapabilirsiniz. (En altta market torpido bagaj logları var onlar sığmadı)