Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Tanıtım [ÜCRETLİ] ERP Menüsü v1

KEREM UZA KARDEŞİM VAKİT KAYBISIN TEKRARDAN SÖYLÜYORUM AĞLAMA DUVARI DEĞİL BURASI ŞİMDİ UYARI YİYECEĞİZ SENİN YÜZÜNDEN GEREK YOK <3
BENCEDE KARDESIM UZA BURDAN BEN ÖPTUM BB YAZMAMA RAGMEN DEVAM EDEN SENIN SEVILIYORSUN <3 KARDESIM

DF
Anon olarak takılmaya devam et acınacak haldesin kerem daha da uzatmak istemiyorum . ( POV ; KENDİMİ HAVALI SANIYORUMDUR VE HİÇ DİKKAT ÇEKMİYORUMDUR.)
Kac tl ab ? lan bu ne DADAWUKDUAWDUAGDAKJWKDHAWDGYAWD discordan fikir veriyim sana duvara vurma vs
Aynısının çok daha iyisini senden bekliyoruz artık insanlara sallamayı kes Havalı felan olmuyorsun veya tanınmıyorsun
Sadece Anon olarak geziyorsun. :

Anonim Discord Vermeyince Anonim Mi Oluyoruz Artik ? Taninmiyorsun ? FiveM Oynuyunca Taninmak Mi Gerekiyor ? (POV: ARKDASIMI SEVMEYEN BIRINE SUREKLI SALLAMAK ZORUNDAYIMDIR.)

DF
Aynısının çok daha iyisini senden bekliyoruz artık insanlara sallamayı kes Havalı felan olmuyorsun veya tanınmıyorsun
Sadece Anon olarak geziyorsun. :

Anonim Discord Vermeyince Anonim Mi Oluyoruz Artik ? Taninmiyorsun ? FiveM Oynuyunca Taninmak Mi Gerekiyor ? (POV: ARKDASIMI SEVMEYEN BIRINE SUREKLI SALLAMAK ZORUNDAYIMDIR.)
Arkadaşlarımın düşmanları hiç beni ilgilendirmez Ve Anon olarak takılmaya devam et discord veremiyorsun hiçbirşey yapamıyorsun sadece klavye başına geçip sallıyorsun

DF
Arkadaşlarımın düşmanları hiç beni ilgilendirmez Ve Anon olarak takılmaya devam et discord veremiyorsun hiçbirşey yapamıyorsun sadece klavye başına geçip sallıyorsun
tmm ab artik otobus duragina discord adresimi yazmam gerek hakklisin yazmiyinca "ANON" Oluyoruz hakklisin kardesim ne diyim.

DF
Wow Tartışmalara bak :D çok bilmişler toplanmış yine animasyon konusunda tonla çalışma yaptık Şu an bulunan animasyonların çoğu zaten bir çok yerde var. Yeni animasyon Triggerların ayarlanması ve yeni animasyonların gelmesi için şuan satışta diğer sattığım animasyon menüsünün konusunu da açıyorum hadi oraya geçin bok atın bakalım hangi animasyonu hangi sunucu yapmış :)

DF
Son düzenleme:
eveet başlıyoruz yine hayatta bir vasfı olmayan kişilerin yorum yazmasına. noldu kanka ronin-inventoryden fazla para kazanamadında forumlarda laf mı atıyorsun insanlara? istersen hapishane olayını gel bana dmden yaz mapi kimin kurduğunu ve benim ne kadar değişmek istediğimi anlatayım sana?
Aç yolu aç codewalker ile çöp kutusu eklemem lazım

DF
Konuyu okumaya aciz arkadaşlarımız hemen sallama yolunda bu menüyü alanlara v2 ücretsiz verilecek ve v2 çıkınca buda ücretsiz dağıtılacak ama yok la gardaş bu ne la gardaş madem her yerde olan bir şey türkçeleştirin hatalarını fixleyin paylaşın :/ neyse geçin beyler burada prim çıkmaz :D

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!