Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlarımın düşmanları hiç beni ilgilendirmez Ve Anon olarak takılmaya devam et discord veremiyorsun hiçbirşey yapamıyorsun sadece klavye başına geçip sallıyorsun
Arkadaşlarımın düşmanları hiç beni ilgilendirmez Ve Anon olarak takılmaya devam et discord veremiyorsun hiçbirşey yapamıyorsun sadece klavye başına geçip sallıyorsun
Wow Tartışmalara bak çok bilmişler toplanmış yine animasyon konusunda tonla çalışma yaptık Şu an bulunan animasyonların çoğu zaten bir çok yerde var. Yeni animasyon Triggerların ayarlanması ve yeni animasyonların gelmesi için şuan satışta diğer sattığım animasyon menüsünün konusunu da açıyorum hadi oraya geçin bok atın bakalım hangi animasyonu hangi sunucu yapmış
eveet başlıyoruz yine hayatta bir vasfı olmayan kişilerin yorum yazmasına. noldu kanka ronin-inventoryden fazla para kazanamadında forumlarda laf mı atıyorsun insanlara? istersen hapishane olayını gel bana dmden yaz mapi kimin kurduğunu ve benim ne kadar değişmek istediğimi anlatayım sana?
Konuyu okumaya aciz arkadaşlarımız hemen sallama yolunda bu menüyü alanlara v2 ücretsiz verilecek ve v2 çıkınca buda ücretsiz dağıtılacak ama yok la gardaş bu ne la gardaş madem her yerde olan bir şey türkçeleştirin hatalarını fixleyin paylaşın :/ neyse